Η Appel έγινε στόχος Hackers

apple hackedΗ Appel έγινε στόχος από τους ίδιους  χακερς που επιτεθήκαν το  FaceBook to περασμένο μήνα σύμφωνα με το reuters και η Appel το επιβεβαίωσε στο abcnews. H Appel έχει βρει malware από το οποίο έχουνε μολυνθεί πολλά MAC συστήματος από ένα plagin για browsers. Το malware χρησιμοποιήθηκε σε μια επιθέσει ενάντια του Appel και άλλων εταιρειών και διαδόθηκε από μια εταιρεία για software developer. Σύμφωνα με την Appel δεν κλάπηκαν πληροφορείς.

Η Appel έγινε στόχος Hackers

Στην περιπτώσει του FaceBook όμως η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι χακερς μπόρεσαν να αχούνε πρόσβαση μόνο σε ένα μικρό αριθμό υπαλλήλων Mac υπολογιστών και μετά η Appel τους απομόνωσε από το δικό της δίκτυο.

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;
Tags:

Leave a Reply

1 Comment on "Η Appel έγινε στόχος Hackers"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] Οι εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και των smartphones «τρέχουν» πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ακόμη και οι πιο «γρήγοροι» δυσκολεύονται να τις προλαβαίνουν, τόσο αυτές όσο και τον βηματισμό των ανταγωνιστών τους. Μια από αυτές είναι μάλλον και η γνωστή μας εταιρεία από το Cupertino και ο «οδηγός» αυτής, Tim Cook, ο οποίος φαίνεται πως πρέπει να πατήσει λίγο πιο γρήγορα το «γκάζι» του οχήματος που λέγεται Apple. […]