Κατεβαστε δωρεαν Firefox 25 στα Ελληνικα

Κατεβαστε δωρεαν Firefox 25 στα ΕλληνικαΗ γνωστή  Mozilla κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του αγαπημένου browser, την έκδοση Firefox 25. Και όπως πάντα η νέα έκδοση Firefox 25 είναι διαθέσιμη και για τους χρήστες  Windows, Mac και Linux και σύντομα θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Android.

Την νέα έκδοση Firefox 25 θα μπορείτε να κατεβάσετε από τους ftp servers της εταιρείας ή να περιμένετε λίγες ώρες αν έχετε ενεργοποιημένα τα αυτόματα updates στον browser σας ή να το κατεβάστε από το server μας την έκδοση Firefox 25 στα ελληνικά στο παρακάτω λινκ.

Η νέα έκδοση φέρνει για πρώτη φορά ανεξάρτητη find bar σε κάθε καρτέλα που ανοίγει ο χρήστης, επιλογή για import δεδομένων και ρυθμίσεων από άλλο browser (αν ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί τον Firefox για αρκετό καιρό), καθώς και τις κλασικές επιδιορθώσεις διάφορων μικροπροβλημάτων.

downloadbig

Σας άρεσε; Μοιραστείτε τοShare on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on RedditDigg thisEmail this to someoneShare on StumbleUponPin on PinterestShare on LinkedInFlattr the authorBuffer this page

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

Tags:

Leave a Reply

Be the First to Comment!


 
css.php