Κατεβάστε δωρεάν το FormatFactory

Κατεβάστε δωρεάν το FormatFactory Κατεβάστε δωρεάν το FormatFactory  Το FormatFactory είναι ένα πρόγραμμα που σας δίνει την δυνατότητα για να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε μορφή mp4, μορφή P4, μορφή 3GP, μορφή MPG, μορφή AVI, μορφή WMV, μορφή FLV, μορφή SWF. Και όχι μόνο αυτά, το FormatFactory σας δίνει να κάνετε μετατροπή και σε άλλα μορφή όπως JPG, BMP, PNG, TIF, ICO, GIF, TGA. 

Κατεβάστε δωρεάν το FormatFactory

Όπως είπαμε με το FormatFactory θα μπορείτε να μετατρέπετε τα βίντεο σας σε ό,τι μορφή θέλετε. Και αυτό που το κάνει πιο ενδιαφέρων αυτό το πρόγραμμα είναι ότι είναι δωρεάν.

Έχετε ένα βίντεο που το έχετε τραβήξει από το κινητό σας και θέλετε να το επεξεργαστείτε σε ένα πρόγραμμα και σας το γνωρίσει επειδή είναι σε μορφή .3gp; Το FormatFactory είναι η λύση. Έχετε ένα βίντεο σε μορφή .avi και θέλετε να το περάσετε στο κινητό σας και δεν το παίζει; Μη ανησυχείτε, με το FormatFactory θα μπορείτε με πολύ ευκολία να μετατρέψετε σε μορφή .3gp, μορφή που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα κινητά ή  σε μορφή .mp4, μορφή μου χρησιμοποιούν όλα τα σμάρτφον.

Τέλος, αν έχετε ρωτήσει: Πώς πως μπορώ να μετατρέψω ένα βίντεο σε mp4; το FormatFactory είναι η λύση. Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα για πιο εύκολη χρήση.

downloadbig

 

 

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar