Κατεβαστε δωρεάν το Skype direct λινκ

Κατεβαστε δωρεάν το Skype direct λινκΚατεβαστε δωρεάν το Skype direct λινκ  Το Skype είναι αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής εφαρμογή σε όλες τις πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων για βιντεοκλήσεις. Το Skype σας επιτρέπει να συνομιλήσετε και να κάνετε βίντεο κλήση με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω VoIP (Voice over Internet Protocol).

Κατεβαστε δωρεάν το Skype direct λινκ

Το Skype εξαγοράστηκε από τη Microsoft και εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για βιντεοκλήσεις, δεδομένου ότι παρέχει βιντεοκλήσεις υψηλής ανάλυσης με εξαιρετική ποιότητα φωνής και βίντεο. Και στην κορυφή του όλα αυτά, είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τα Windows, Mac OS, Linux, καθώς και για το Android και iOS.

Καλά για μια εφαρμογή με άριστη ποιότητα, το κατέβασμα και η εγκατάσταση για το Skype για τα Windows δεν είναι εύκολο. Το Skype προσφέρει ένα online πρόγραμμα εγκατάστασης για λήψη που συνδέεται με το Internet και κατεβάσει το υπόλοιπο των αρχείων για την εγκατάσταση, η οποία είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Και σε αν περίπτωση έχετε πρόβλημα με το δίκτυο, τότε σας χρειάζεστε να κατεβάστε το κανονικό πρόγραμμα για να το εγκαταστήστε στο υπολογιστή, στο λάπτοπ  ή σε οτιδήποτε συσκευή που τρέχει Windows λειτουργικό σύστημα.

 

[sdm_download id=»3547″ fancy=»1″]

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar