Κατεβαστε δωρεαν βιντεο και mp3 απο το Youtube

Κατεβαστε δωρεαν βιντεο και mp3 απο το YoutubeΣας αρέσει ένα αστείο βίντεο ή ένα ωραίο τραγούδι στο πιο δημοφιλή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, το Youtube, και θέλετε να το έχετε στο υπολογιστή σας; Αν έχετε προσπαθήσει πολύ και τις έχετε βαρεθεί τις πολλές ιστοσελίδες γεμάτες με ανεπιθύμητες διαφημίσεις και popup παράθυρα πους σας βάλουν και σε κίνδυνο με διάφορους ιούς εδώ είναι η λύση. Εμείς ψάξαμε, ερευνήσαμε και σας φέρνουμε ένα καλό και εύκολο στη χρίση λογισμικό για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ή τραγούδια στο υπολογιστή σας. 

Κατεβαστε δωρεαν βιντεο και mp3 απο το Youtube

Εδώ σας παρουσιάζουμε το Wondershare Free YouTube Downloader. Μα για τι το Wondershare Free YouTube Downloader; Γιατί το Wondershare Free YouTube Downloader είναι ένα δωρεάν λογισμικό για χρήστες που θέλουν να κατεβάζουν βίντεο από το διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει το κατέβασμα από το γνωστό σε όλους μας Youtube.

Το Wondershare Free YouTube Downloader εντοπίζει αυτόματα κάθε βίντεο στο YouTube που παίζουν σε browser: IE, Firefox ή Chrome όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο. Για να κατεβάσετε τα βίντεο, κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο ή αντιγράψετε τις διευθύνσεις URL του βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί Επικόλληση URL για να πάρει τα πολλαπλάσια βίντεο offline ταυτόχρονα. Είναι αρκετά απλό να κατεβάσετε αυτό που θέλετε. Επιπλέον, η «Λήψη» Βιβλιοθήκη είναι ένα καλό μέρος για να διαχειριστούν τόσο τα υπάρχοντα MP4, FLV και WebM βίντεο. Κάντε διπλό κλικ σε οποιοδήποτε βίντεο στη βιβλιοθήκη για να το απολαύσετε!

downloadbig

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz