Κατεβάστε την νέα έκδοση Firefox Mozilla 20.0.1 στα Ελληνικά

Firefox Mozilla στα Ελληνικά
Firefox Mozilla στα Ελληνικά

Η Mozilla Firefox λάνσαρε  σήμερα την νέα έκδοσή του, το 20.0.1. Μα τι νέα χαρακτηριστικά και καλύτερα πράγμα έχει η νέα έκδοση;
Η  νέα έκδοση του Firefox 20.0.1, έχει κυριότερο νέο χαρακτηριστικό της τη δυνατότητα οι χρήστες web και Android να πραγματοποιούν private browsing σε ένα ενιαίο tab και χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν νέο.

 

 

 

 

 

 

Καινούριο χαρακτηριστικό και ο download manager που θα βρείτε στη νέα έκδοση, καθώς και η δυνατότητα να προσωποποιείτε τις συντομεύσεις στην home screen σας με τα αγαπημένα σας sites, αλλά και η υποστήριξη για HTML5 και WebRTC χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η νέα έκδοση του Firefox για Android υποστηρίζει ακόμη περισσότερες συσκευές που χρησιμοποιούν ARMv6 επεξεργαστές.

Έξυπνη εργαλειοθήκη διευθύνσεων.


Μεταβείτε στις αγαπημένες σας σελίδες γρήγορα – ακόμα κι αν δεν θυμάστε το URL. Πληκτρολογήστε έναν όρο στην εργαλειοθήκη διευθύνσεων (γνωστή και σαν «έξυπνη εργαλειοθήκη») και η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης θα σας υποδείξει διευθύνσεις που θα βρει στο ιστορικό, τους σελιδοδείκτες και σε ανοικτές καρτέλες.

 

 

Download-Logo

Download-Logo Mac

 

 

Tablet PCs

Leave a Reply

1 Comment on "Κατεβάστε την νέα έκδοση Firefox Mozilla 20.0.1 στα Ελληνικά"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οποιοδήποτε internet browser του tablet σας για να απολαύσετε βίντεο στο Youtube, η […]

wpDiscuz