Κατεβαστε την νεα εκδοση του Skype στα Ελληνικα

Κατεβαστε δωρεάν το Skype direct λινκΤο Skype είναι η πιο δημοφιλής ελεύθερη IP voice-over και της υπηρεσίας αποστολών άμεσων μηνυμάτων παγκοσμίως. Το Skype επιτρέπει στους χρήστες να γραφούν, να κάνουν βίντεο και φωνητικών κλήσεων μέσω του διαδικτύου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να καλούν και σε κινητά ή σταθερά τηλέφωνα σε ανταγωνιστικές τιμές με τη χρήση πιστωτικών Skype, υπέρ το άρτιο και συνδρομές.

Κατεβαστε την νεα εκδοση του Skype στα Ελληνικα

Το Skype πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 και τώρα αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο όλων των διεθνών λεπτά κλήσεων. Το Skype χρησιμοποιεί την τεχνολογία P2P, για να συνδέουν οι χρήστες σε μια πληθώρα από πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων desktop, κινητών και tablet. Η ποιότητα της κλήσης (ανάλογα με το σήμα σας στο διαδίκτυο) και πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το ιστορικό συνομιλιών και ασφαλή μεταφορά αρχείων βαθμολογείτε με άριστα.

Μα τι νέο υπάρχει στην νέα έκδοση;

Δείτε μερικές μόνο από τις εκπληκτικές δυνατότητες που έχετε:

  • Δωρεάν κλήσεις Skype προς χρήστες Skype.
  • Κλήσεις προς κινητά και σταθερά και μηνύματα SMS με χαμηλό κόστος.
  • Βιντεοκλήσεις στο Skype και στο Facebook.
  • Δωρεάν αποστολή άμεσων μηνυμάτων στους φίλους, στην οικογένεια και στους συναδέλφους σας.
  • Στείλτε ένα ζωντανό μήνυμα που μπορείτε να δείτε και να ακούσετε μέσω της λειτουργίας των βιντεομηνυμάτων.

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι τα Windows XP με SP3, Vista, 7, 8 ή 8.1, μια διαδικτυακή κάμερα για βιντεοκλήσεις και ένα μικρόφωνο.

Κατεβαστε την νεα εκδοση του Skype στα Ελληνικα

Σας άρεσε; Μοιραστείτε τοShare on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on RedditDigg thisEmail this to someoneShare on StumbleUponPin on PinterestShare on LinkedInFlattr the authorBuffer this page

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

User Rating: 5.0 (1 votes)
Sending

Leave a Reply

Be the First to Comment!


 
css.php