Κερδισετε δωρεαν serial key για το Ashampoo Bruning Studio 14

Κερδισετε δωρεαν serial key για το Ashampoo Bruning Studio 14

Ashampoo Bruning Studio 14

Η Ashampoo είναι μια Γερμανική εταιρεία η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικών για διάφορες επεξεργασίες βίντεο. Και στης 27 Νοεμβρίου του 2013 θα λανσάρει την νέα της έκδοση το Ashampoo Burning Studio. Τα λογισμικά της εταιρείας Ashampoo χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Ashampoo Burning Studio 14 φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά για να κάνει την εγγραφή δεδομένων, μουσική , βίντεο και φωτογραφιών ευκολότερη αλλά και πιο αξιόπιστη. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, το Ashampoo Burning Studio 12, η νέα έκδοση  δεν φέρνει μόνο μια πολύ καλύτερη απόδοση αλλά προσπερνάει και ένα αριθμό έκδοσης από την 12 στην 14. Μα γιατί τέτοιο ξεπέρασμα; Ο CEO της Ashampoo, Sebastian Schwarz, εξηγεί «Η Ashampoo ιδρύθηκε το 1999. Αυτό ήταν πριν από 14 χρόνια. Υπό το φως των γενεθλίων μας, έχουμε αποφασίσει να παραλείψουμε την έκδοση 13, που θεωρείται και άτυχος αριθμός.»

Τώρα στην συνεργασία με την ίδια την εταιρεία Ashampoo θα μοιραστούμε 5 serial key για το συμβάν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας Greek Nea. Οι νικητές θα διαλέγονται τυχαία χρησιμοποιώντας την δημοφιλή ιστοσελίδα random.org. Η κληρώσει θα γίνει στης 28 Νοεμβρίου του 2013.

 

Πώς να αποκτείστε το δικό σας serial key του Ashampoo Bruning Studio δωρεάν;

Πολύ απλά, κατεβάστε το λογισμικό πιο κάτω, αφήστε ένα σχόλιο πιο κάτω γιατί το χρειάζεστε το λογισμικό Ashampoo Bruning Studio; Κοινοποιήσετε στα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Google plus, Twitter κλπ.
Το e-mail να είναι έγκυρο γιατί θα σας στέλνουμε τον serial key.

downloadbig

Σας άρεσε; Μοιραστείτε τοShare on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on RedditDigg thisEmail this to someoneShare on StumbleUponPin on PinterestShare on LinkedInFlattr the authorBuffer this page

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

Leave a Reply

Be the First to Comment!


 
css.php