Νέα έκδοση Internet Explorer 10 και για Windows 7

Κατεβαστε το δωρεαν το  Internet Explorer 10

Internet Explorer 10

Καλά νέα έρχονται για τους φανατικούς του Internet Explorer, η Microsoft ανακοινώσε ότι οι 700 εκατ. περίπου χρήστες των Windows 7 από όλο τον κόσμο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την νέα έκδοση του Microsoft για Windows το Internet Explorer 10. Με αυτή την κίνηση η αμερικανική εταιρία Microsoft ελπίσει να ξανά φέρει και πάλι πίσω στον Internet Explorer όσους απομακρυνθήκανε για κάποιο λόγο.

Η Internet Explorer έχει χάσει πολλούς χρηστές η οποίοι χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές Browser όπως η Google Chrome, η Mozilla Firefox, η Opera και άλλες. Και σύμφωνα με την Microsoft, η νέα έκδοση το Internet Explorer 10 θα είναι κάπου 20% ποιο γρήγορο στο «φόρτωμα» ιστοσελίδων από το Internet Explorer 9. Επίσης θα έχει και επιπλέον εντολές για οθόνες αφής. Όταν πρώτο βγήκε το Internet Explorer 10 με τα Windows 8 έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και πολλοί τον θεωρούν ως καλύτερη έκδοση του Internet Explorer μέχρι σήμερα σύμφωνα με το Reuters.

Η λήψη της εφαρμογής θα γίνει μέσω Update.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε τοShare on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on RedditDigg thisEmail this to someoneShare on StumbleUponPin on PinterestShare on LinkedInFlattr the authorBuffer this page

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

Leave a Reply

Be the First to Comment!


 
css.php