Με το Nearby Friends του facebook μπορειτε να δειτε ακριβή θεση των φιλων σας

Facebook-near-by-friend-gps-locationΌλοι το ξέρουμε ότι στα κοινωνικά δίκτυα κάνεις δεν μπορεί να κρύβει τα προσωπικά του δεδομένα. Πρώτα το Facebook είχε λανσάρει το ‘διαβάστηκε στις….» μετά το «online πριν από χ λεπτά» και τώρα έρχεται με το Nearby Friends. Μα τι είναι το Nearby Friends;

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που ετοιμάζεται να λανσάρει σύντομα το Facebook αποκλειστικά για την εφαρμογή του στο iOS και το Android, με την οποία μπορείτε να δείτε ποιος φίλος ή φίλη σας βρίσκεται σε κοντινή περιοχή με εσάς.Με την ονομασία Nearby Friends (Κοντινοί Φίλοι), η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένη και ο χρήστης θα πρέπει να την ενεργοποιήσει μέσα από τις ρυθμίσεις. Είναι μάλιστα παραμετροποιήσιμη αφού ο χρήστης μπορεί να δηλώσει σε ποια ομάδα φίλων θα εμφανίζεται η θέση του αφήνοντας εκτός αυτούς που δεν επιθυμεί.

Ακόμα όπως μπορείτε να δείτε και από το παρακάτω βίντεο, κάθε μέλος του Facebook μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένο φίλο/φίλη του στον/στην οποία θα κοινοποιηθεί η ακριβής του θέση έτσι ώστε να γίνει πολύ πιο εύκολη η επικείμενη συνάντησή τους.

Tablet PCs

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz