Παιξε Grand Prix Racing Online

Παιξε Grand Prix Racing Online

Grand Prix Racing Online

Το Grand Prix Racing Online είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι για Μάνατζερς μηχανοκίνητου αθλητισμού, στο οποίο ο χρήστης ελέγχει και διαμορφώνει τη δική του ομάδα. Ξεκινάει με ένα στοιχειώδες μονοθέσιο, προσπαθεί να κερδίσει τη θέση του στην κορυφαία κατηγορία για να γίνει ο κορυφαίος Μάνατζερ και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελίτ!

Όπως ακριβώς στη Φόρμουλα 1 ή οποιοδήποτε μηχανοκίνητο σπορ, θα πρέπει να δουλέψει ο χρήστης σκληρά ώστε να γίνει πιτυχημένος στο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να φροντίσει, όπως πρόσληψη οδηγού και τεχνικού διευθυντή, ρύθμιση του μονοθεσίου για προκριματικά και αγώνα, διαχείριση εγκαταστάσεων και προσωπικού, διαπραγματεύσεις με χορηγούς και πολλά ακόμα. Μπορεί να δημιουργήσει ομάδα με τους φίλους του ή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να διαγωνιστεί στο πρωτάθλημα ομάδων!
Παίξτε δωρεάν πατώντας το παρακάτω baner!

Σας άρεσε; Μοιραστείτε τοShare on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on RedditDigg thisEmail this to someoneShare on StumbleUponPin on PinterestShare on LinkedInFlattr the authorBuffer this page

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

Leave a Reply

Be the First to Comment!


 
css.php