Το καλυτερο παιχνιδι που σχεδιαστικε για προταση γαμου (βιντεο)

Το καλυτερο παιχνιδι που σχεδιαστικε για προταση γαμου

παιχνιδι για προταση γαμου

Σαν άνθρωποι που ήμαστε ονειρευόμαστε ή κάνουνε σχέδια πώς να κάνουμε πρόταση γάμου για να εκπλήξουμε την σύντροφό μας. Μερικοί άνδρες διοργανώνουν ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά σε ταβέρνα ή κάπου άλλου. Άλλοι σχεδιάζουν επί εβδομάδες ή μήνες ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό. Άλλοι, ακόμα, γονατίζουν μπροστά στη σύντροφό τους προκειμένου να κάνουν πρόταση γάμου.

Προφανώς ο κάθε ένας διαλέγει τον τρόπο σύμφωνα με το επίπεδό του. Και ένας σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών, ο Robert Fink, από το Όρεγκον της Αμερικής, σχεδίασε έναν ολόκληρο παιχνίδι στον υπολογιστή για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, την Angel White.

Μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης, ο Robert Fink δημιούργησε το βιντεοπαιχνίδι «Knight Man: A quest for Love» αποκλειστικά μόνο για την κοπέλα του. Του χρειαστήκαν πάνω από πέντε μήνες για τη δημιουργία του λογισμικού. Και αφού το τέλειωσε, με τη βοήθεια δύο φίλων του, της ζήτησε στη αγαπημένη του να δοκιμάσει το παιχνίδι.

Η Angel αναλαμβάνει τον έλεγχο του ιππότη και περνώντας διάφορα επίπεδα, καταφέρνει τελικά να σώσει την πριγκίπισσα. Τότε εμφανίζεται η πρόταση γάμου. Βέβαια, το παιχνίδι δεν ήτανε πολύ δύσκολο, για να μη της το κάνει τη ζωή πατίνι από πριν καν αρχίζουν… Για περισσότερα ακολουθείστε το βίντεο παρακάτω…

 

Σας άρεσε; Μοιραστείτε τοShare on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on RedditDigg thisEmail this to someoneShare on StumbleUponPin on PinterestShare on LinkedInFlattr the authorBuffer this page

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

Leave a Reply

Be the First to Comment!


 
css.php