Δωρεάν VPN προσφέρει η Opera

Δωρεάν VPN προσφέρει η Opera
Δωρεάν VPN υποσχέθηκε πριν από μερικούς μήνες η Opera Software. Σε μια ανακοινώσει υποσχέθηκε  ότι οι ο ομώνυμος browser της σύντομα θα αποκτούσε την λειτουργία VPN. Και το  VPN θα ήταν διαθέσιμη σε όλους τους χριστές της εντελώς δωρεάν. Τον περασμένο Απρίλιο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έφτασε στην έκδοση του Opera για τους developers.  Και τώρα, με την έκδοση 40 της Opera browser, είναι επιτέλους διαθέσιμο για όλους. Ωστόσο, οι λειτουργίες του είναι σαφώς περιορισμένες σε σχέση με άλλες, περισσότερο εξειδικευμένες λύσεις του εμπορίου. Παρόλα αυτά, είναι αρκετό για τον μέσο χρήστη, που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Δωρεάν VPN προσφέρει η Opera

Πως  να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία του Opera;  Αρχικά σιγουρευτείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοσή του και στη συνέχεια κάντε κλικ στο σχετικό εικονίδιο, που εμφανίζεται στη γραμμή διευθύνσεων. Εάν δεν βλέπετε το εικονίδιο, ελέγξτε εάν η σχετική επιλογή στο μενού ρυθμίσεων του browser είναι ενεργοποιημένη. Εάν δυσκολεύεστε ακόμα, τότε κάνετε ένα σχόλιο για να σας βοηθήσουμε περισσότερα. /Greek Nea/

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of