Κατεβάστε δωρεάν το Photo Transfer App

Δωρεάν Εφαρμογές για iPhone (31/05/16)Θέλετε να μεταφερθείτε τις φωτογραφίες σας από το iPhone στο υπολογιστή σας; Ή θέλετε να μεταφερθείτε τις φωτογραφίες σας από το iPhone στο iPad; Ε τότε θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε μια εφαρμογή, για να σας διευκολύνει τα πράγματα. Και η καλύτερη εφαρμογή για αυτή τη δουλειά είναι το Photo Transfer App. 

Κατεβάστε δωρεάν το Photo Transfer App

Κατεβάστε δωρεάν το Photo Transfer AppΕάν μεταφερθείτε σε άλλη συσκευή τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Photo Transfer. Εάν επιθυμείτε να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σας τότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και την εφαρμογή σύνδεσμο στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή επίσης σας επιτρέπει να στείλετε φωτογραφίες στην υπηρεσία  iCloud.

Επίσης το Photo Transfer App είναι μια εφαρμογή για μεταφορά φωτογραφιών από iPhone, μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε android, μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε mac, μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε Samsung μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε υπολογιστή κ.τ.λ.  Το Photo Transfer App κοστίζει $2,99, αλλά σήμερα μπορείτε να τον αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.*

Συμβατότητα: Απαιτεί iOS 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

app store

*Οι τιμές των προσφορών μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμής, για αυτό τα Greek Nea δεν ευθύνονται για τις αλλαγές. Οι τιμές είναι έγκυρες την στιγμή του δημοσιεύθηκε το άρθρο. /Greek Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of