Το Daydream View και η τιμή του

Το Daydream View και η τιμή του Στις 10 Νοεμβρίου θα αρχίσει να διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία η νέα, προσιτή κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Google για smartphone με Android που συνοδεύεται από χειριστήριο.

Το Daydream View και η τιμή του

Το Daydream View αλλά και άλλα, συμβατά με το Daydream, VR headset άλλων κατασκευαστών δεν είναι τόσο οικονομικό. Π.χ.  το Google Cardboard από χαρτόνι (25 ευρώ ή λιγότερο). Ούτε τόσο ακριβά όσο το Playstation VR και το Oculus Rift, απαιτεί όμως premium smartphone.

Προς το παρόν, το Google Daydream View θα πωλείται στην Γερμανία από την Deutsche Telecom αντί 69 ευρώ.

Προϋποθέτει την ύπαρξη είτε του Google Pixel ή, του Google Pixel XL, τα οποία στην Γερμανία πωλούνται αντί 759/899 ευρώ (32GB/128GB) ή 869/1009 ευρώ (μοντέλο Pixel XL, 32/128GB).

Επομένως, το κόστος μιας εισαγωγικής εμπειρίας στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας -η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό.  Και από το διαθέσιμο περιεχόμενο- είναι τουλάχιστον 828 ευρώ (σύμφωνα με τις τιμές για την Γερμανία).

Η Google αναμένεται να εμπλουτίσει τη λίστα των, συμβατών με την πλατφόρμα VR Daydream, smartphone.  Προς το παρόν πάντως έχει μόνο ένα: το δικό της Pixel.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο, δηλαδή τι θα μπορούσε κανείς να βιώσει σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας φορώντας το Daydream View, η Google παραπέμπει σε βίντεο VR στο YouTube, στις εντυπωσιακές περιπλανήσεις σε αξιοθέατα ανά τον κόσμο με το Street View σε VR, σε ταινίες διαθέσιμες από το Play Store (όπως το VR animation Invasion), σε τίτλους παιχνιδιών όπως το Need for Speed: No Limits VR, Home Run Derby: κ.ά.

Πηγή: in.gr

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.