Νέα

Apple: Νέα iPhone, AirPods & Watch στις 10 Σεπτεμβρίου

Apple Νέα iPhone, AirPods

Apple: Νέα iPhone, AirPods & Watch στις 10 Σεπτεμβρίου. Η Apple ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση προϊόντων της χρονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα iPhone 16, Apple Watch Series 10 και ανανεωμένα AirPods. Αν και η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η Apple προετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτή την Τρίτη.

Apple: Νέα iPhone, AirPods & Watch στις 10 Σεπτεμβρίου

Τα νέα iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου, με την Apple να ελπίζει σε αύξηση των πωλήσεων κατά 5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες και νέες δυνατότητες κάμερας, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού κουμπιού για φωτογραφίες. Επιπλέον, η Apple θα κυκλοφορήσει το Apple Intelligence, μια σουίτα εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, αν και οι διαφορές σε σχέση με τα περσινά μοντέλα δεν θα είναι δραματικές.

Στα wearable της Apple, οι αλλαγές θα είναι πιο εμφανείς. Το Apple Watch Series 10 θα είναι πιο λεπτό και με μεγαλύτερη οθόνη, ενώ τα AirPods θα περιλαμβάνουν νέες εκδόσεις χαμηλής και μεσαίας κατηγορίας. Για πρώτη φορά, τα μεσαίου επιπέδου AirPods θα προσφέρουν λειτουργία ακύρωσης θορύβου.

Τέλος, η Apple σχεδιάζει τη μετάβαση των Macs σε επεξεργαστές M4 αργότερα μέσα στη χρονιά. Η εταιρεία δοκιμάζει τέσσερα νέα μοντέλα Mac για να διασφαλίσει τη συμβατότητα με εφαρμογές τρίτων, μια κρίσιμη διαδικασία πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους. Αναμένεται ότι νέα Mac mini, MacBook Pros και iMacs με M4 chips θα παρουσιαστούν σύντομα.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button