Δωρεάν Εφαρμογές για iPhone (31/05/16)

Δωρεάν Εφαρμογές για iPhone [31/05/16]Όπως  το ξέρετε τώρα εδώ στα  Greek Nea σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές για iPhone. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάζουμε τρεις εφαρμογές για iPhone, που δυο είναι παιχνίδια και μια εφαρμογή για να κρατάτε τις σημειώσεις σας.

Δωρεάν Εφαρμογές για iPhone (31/05/16)

 

 

Σας αρέσουν τα αεροπλάνα; Εδώ σας παρουσιάζουμε το παιχνίδι Flight Unlimited. Το Flight Unlimited είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε από κοντά σχεδόν κάθε είδος   αεροπλάνο. Το Flight Unlimited έχει υψηλή γραφική ποιότητα για να σας δώσει την δυνατότητα για να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια. Το Flight Unlimited κοστίζει 3.99 δολάρια άλλα σήμερα αυτό μπορείτε να το κατεβάστε δωρεάν. Το παιχνίδι είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPhone, iPad ή iPod touch που τρέχουν iOs 7.1 ή νεότερο.

app store

Σας αρέσει να κρατάτε σημειώσεις για τα έξοδά σας; Σας  παρουσιάζουμε το 5coins – Spend Everyday. Το 5coins – Spend Everyday είναι μια εφαρμογή που σας βοηθήσει να κρατήστε σημειώσεις για κάθε έξοδο που κάντε έτσι ώστε στο τέλος του μήνα να ξέρετε πόσα λεφτά έχετε ξοδέψει και γιατί. Το 5coins – Spend Everyday κοστίζει 1.79 ευρώ άλλα σήμερα αυτό μπορείτε να το κατεβάστε δωρεάν. Η εφαρμογή αυτή είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPhone, iPad ή iPod touch που τρέχουν iOs 8.2 ή νεότερο.

app store

Σας αρέσουν οι περιπέτειες; Παίξτε με το Youda Survivor. Το Youda Survivor είναι ένα στρατιωτικό παιχνίδι που εσείς θα βοηθήστε τον ήρωα του παιχνίδι να επιζήσει σε ένα νησί που οι κίνδυνοι είναι ατελείωτοι. Το Youda Survivor κοστίζει 2.79 ευρώ άλλα σήμερα αυτό μπορείτε να το κατεβάστε δωρεάν. Το παιχνίδι είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPhone, iPad ή iPod touch που τρέχουν iOs 4.3 ή νεότερο.

app store

Αυτές ήταν και για σήμερα οι δωρεάν εφαρμογές για iPhone (31/05/16). Γραφτείτε στο Newsleter μας για να ενημερωθείτε για τα νεότερα. /Greek Nea

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.