Επιθεση απο Hackers στην Adobe – Τεραστιες Ζημιες

Adobe HackedΣχετικό άρθρο ανάρτησε στο διαδίκτυο μέσω του blog της η Adobe χθες το βράδυ, για επιθέσεις που έγιναν εις βάρος τους από επαγγελματίες hackers. Παρόλο που η εταιρία κατάφερε να ενημερωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου για το συμβάν, αυτό είχε προηγηθεί αρκετά νωρίτερα, καθώς οι σχετικοί ερευνητές κάνουν λόγο για τα μέσα του Αυγούστου.

Επιθεση απο Hackers στην Adobe – Τεραστιες Ζημιες

Η επιθέσεις είχαν ως ολέθριο αποτέλεσμα την κλοπή δεδομένων περίπου 3 εκατομμύριων  χρηστών, μέσω της οποίας αποκτήθηκε πρόσβαση στις ταυτότητες χρηστών, σε κωδικούς πρόσβασης, συμπεριλαμβάνοντας και αριθμών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών , καθώς και του πηγαίου κώδικα τριών προϊόντων της, του Acrobat, του ColdFusion και του ColdFusion Builder.


Παρ’ όλα αυτά η εταιρία θέλοντας να καθησυχάσει τους αμέτρητους χρήστες της οι οποίοι λαβαίνοντας γνώση των εξελίξεων θα έχουν τρομοκρατηθεί, ενημερώνει πώς τα προσωπικά δεδομένα ήταν κρυπτογραφημένα, ο κίνδυνος για απάτη ή κλοπή ταυτότητας είναι χαμηλός. Επίσης η Adobe έχει πραγματοποιήσει σχετική ενημέρωση σε συνεργαζόμενες τράπεζες. Πηγή: Adobe

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of