Έρχεται το νέο Android M OS!

Έρχεται το νέο Android M OS!Έρχεται το νέο Android M OS! Τώρα πλέον είναι επίσημο ό,τι η Google θα βγάλει το νέο έκδοση του Android που την έχει ονομάσει  Android M. Το Android M έρχεται με πολλές αλλαγές. Η είδηση ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του Google I/O developer conference που πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Έρχεται το νέο Android M OS!

Όπως την περιμέναμε η νέα έκδοση έχει έρθει πολύ ανανεωμένη με πολλές αλλαγές. Η πρώτη είναι η App permissions.

Έρχεται το νέο Android M OS

Χρησιμοποιώντας το iOS-style permissions το Android M εν θα σε ρωτάει για τις άδειες χρήσης κατά την εγκατάσταση των εφαρμογών, αλλά μόνο την πρώτη φορά που εγκαθιστάς την εφαρμογή. Επίσης μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να δεις τι άδειες έχουν δοθεί στην εφαρμογή και αν θέλεις να τις ανακαλέσεις.

Η άλλη αλλαγή είναι το Custom Chrome tabs. Πολλές εφαρμογές έχουν σήμερα ενσωματωμένο web component, ώστε να έχεις την επιλογή όταν θα θες να δεις κάποιο περιεχόμενο να το προβάλεις με τον browser της εφαρμογής ή εναλλακτικά του κινητού. Τώρα η ομάδα του Chrome φέρνει μια νέα λύση. Έρχεται το νέο Android M OS 2

Οι εφαρμογές θα μπορούν να προβάλουν περιεχόμενο σε ένα chrome tab μέσα στην εφαρμογή, το οποίο θα δέχεται παραμετροποίηση από τον δημιουργό της εφαρμογής ώστε να ταιριάζει περισσότερο με το στυλ της εφαρμογής.

To App links είναι η νέα αλλαγή. Τι γίνεται αν η εφαρμογή χρειάζεται να αλληλεπιδράσει με κάτι άλλο εκτός από τον browser; Το Android M έχει έναν τρόπο πλέον να εξασφαλίσει ότι όταν μια εφαρμογή στείλει ένα request σε μια άλλη, ότι η εφαρμογή αυτή είναι νόμιμη και αξιόπιστη (πχ. στο Twitter να προβάλλει ένα tweet). Το OS θα το πιστοποιήσει με έναν web server, ώστε να αποκλείει κακόβουλες εφαρμογές.

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.