Η Seem – Chat η Ελληνική εφαρμογή για φιλική συζήτηση!

Η Seem - Chat η Ελληνική εφαρμογή για φιλική συζήτηση!Η Seem – Chat η Ελληνική εφαρμογή για φιλική συζήτηση! Ή αλλιώς Seem – Chat with selfies είναι η καινούργια εφαρμογή που γίνετε κάθε μέρα και πιο δημοφιλή για σύντομες συζήτησις. Μα τι καλό έχει η Seem – Chat; Πέρα από την ευκολία στην χρίση, με την Seem – Chat θα έχετε και την δυνατότατα για να ανταλλάζετε και σέλφιες την στιγμή που συζητάτε. Η εφαρμογή Seem αποτελεί έναν πρωτότυπο τρόπο messaging που αποστέλλει selfies αυτόματα μαζί με κάθε μήνυμα που στέλνεις. 

Η Seem – Chat η Ελληνική εφαρμογή για φιλική συζήτηση!

Πώς δουλεύει η Seem – Chat with selfies; 

Με το Seem, μπορείς να τσατάρεις με τους φίλους σου ή τον σύντροφό σου με ένα πιο διαδραστικό και άμεσο τρόπο από τα παραδοσιακά messaging apps. Με κάθε μήνυμα που γράφεις και στέλνεις, η εφαρμογή παίρνει μια selfie από την μπροστινή κάμερα και την στέλνει μαζί με το μήνυμα, με την μορφή “meme”.

 

Αντίστοιχα, λαμβάνεις και μια φωτογραφία με κάθε μήνυμα που καταφθάνει, κάνοντας την συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και με πλούσιο περιεχόμενο. Δε χρειάζεται πλέον να στέλνεις smileys, ούτε να έχεις άβαταρ, καθώς βλέπεις διαρκώς τις εκφράσεις του προσώπου με το οποίο συνομιλείς.

 

Με την ανταλλαγή των selfies να είναι απαραίτητο μέρος των συζητήσεων απλά και γρήγορα, το Seem κάνει το παραδοσιακό messaging πιο διασκεδαστικό, προσωπικό και ελκυστικό χωρίς όμως να έχει την φορτικότητα – και πολλές φορές χαμηλή ποιότητα – των βιντεοκλήσεων.

 

Με το Seem, μπορείς ακόμα να δημιουργείς τα προσωπικά σου memes και να τα κάνεις share στα κοινωνικά δίκτυα με ένα απλό tap.

 

Το Seem διατίθεται για συσκευές iOS και Android.

 

Website:           http://www.seemapp.com

iOS:                  http://itunes.apple.com/app/id1006726311

Android:           https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seemapp.android

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.