SmartPhoneΝέαΦήμες

iPhone 16 Pro έρχεται με νέο χρώμα

iPhone 16 Pro έρχεται με νέο χρώμα

iPhone 16 Pro έρχεται με νέο χρώμα! Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες για το επερχόμενο iPhone 16 Pro γίνονται όλο και πιο έντονες, ιδιαίτερα όσον αφορά τις διαθέσιμες χρωματικές παραλλαγές. Σύμφωνα με διάφορες φήμες, η Apple ενδέχεται να εγκαταλείψει την επιλογή Blue Titanium που χρησιμοποιήθηκε για το iPhone 15 Pro, αντικαθιστώντας την με μια νέα απόχρωση που πλησιάζει το μπρονζέ.

iPhone 16 Pro έρχεται με νέο χρώμα

Σύμφωνα με έναν γνωστό leaker στο Weibo, τον “Fixed focus digital”, το νέο χρώμα του επερχόμενου iPhone 16 Pro Max θα μοιάζει με μια απόχρωση μπρονζέ, με πλαίσιο που θα έχει όψη παρόμοια με του τιτανίου. Στις αρχές του μήνα, ένας άλλος Κινέζος leaker είχε προτείνει ότι ο κωδικός χρώματος του νέου iPhone 16 Pro θα είναι απλώς “Rose”, και όχι το “Rose Gold” που η Apple είχε εισαγάγει για πρώτη φορά με το iPhone 6S το 2015.

Είναι πιθανό και οι δύο leakers να περιγράφουν το ίδιο χρώμα υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η σημερινή φήμη αναφέρει μόνο το iPhone 16 Pro Max σε σχέση με το νέο χρώμα. Αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα είναι διαθέσιμο και για τα δύο μοντέλα Pro. Άλλα αναμενόμενα χρώματα για τα iPhone 16 Pro και τα iPhone 16 Pro Max περιλαμβάνουν το μαύρο, το λευκό ή ασημί, και το γκρι ή “Φυσικό Τιτάνιο”.

Μια άλλη φήμη υποδηλώνει ότι η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μια βελτιωμένη διαδικασία για το φινίρισμα και το χρωματισμό του τιτανίου, που θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο γυαλιστερή όψη σε σύγκριση με το βουρτσισμένο αλουμίνιο του iPhone 15 Pro. Το γυαλιστερό φινίρισμα μπορεί να μοιάζει πολύ περισσότερο με το ανοξείδωτο ατσάλι που χρησιμοποιούσε η Apple τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Η Apple συνήθως κυκλοφορεί τη νέα της σειρά iPhone στα μέσα Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι είμαστε περίπου έξι εβδομάδες μακριά από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16. Όπως και με τη σειρά iPhone 15, και φέτος αναμένουμε τέσσερα μοντέλα, με τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max να έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button