Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Photoshop

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Photoshop Για όλα τα προγράμματα προηγμένης επεξεργασίας φωτογραφίας το Photoshop δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές, αλλά είναι και το καλύτερο πρόγραμμα. Ακόμη και οι άνθρωποι που δεν έχουν υπολογιστή έχουν ακούσει την έκφραση “να ζήσει το Photoshop”. Έχετε αναρωτηθεί άραγε “Πως να κατεβάσω το Photoshop δωρεάν”;  Εδώ στα Greek Nea θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν αυτό το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα.  

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Photoshop

Και όπως είπαμε το πρόγραμμα του Photoshop δεν είναι ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Το Photoshop το χρησιμοποιούν και εκατοντάδες περιοδικά που ασχολούνται με την μόδα και στο τομέα του VIP. Με τις δεκάδες εργαλεία του, το κάνουν το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Μα από το 2013 η Adobe έχει αλλάξει τον τρόπο τιμολόγησης. Και τώρα τις νέες της εκδώσεις τις φέρνει με μηναία συνδρομητή. Ο λόγος που η Adobe διαθέτει την έκδοση CS2 του Photoshop δωρεάν είναι ότι απενεργοποίησε τους σέρβερ. Τα σέρβερ αφορούσαν την ενεργοποίηση μέσω διαδικτύου της συγκεκριμένης έκδοσης. Αυτό έγινε λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος.

Και αφού μιλάμε για επαγγελματικό πρόγραμμα ή αξία ήταν πάνω από 1000 (χίλια) δολάρια. Η έκδοση CS2 πρωτοβγήκε το 2005. Μα όσο παλιό και να σας ακούγεται, όπως είπαμε είναι το καλύτερο πρόγραμμα για προηγμένη επεξεργασία φωτογραφία.

Τώρα πώς να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Photoshop CS2; Εδώ σας έχουμε την οδηγό για το πώς να το κατεβάσετε δωρεάν το Photoshop CS2 και πώς να κάνετε την εγκατάσταση.

Πώς να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Photoshop

Πρώτα δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό εδώ. Ύστερα από την δημιουργία του λογαριασμού, κάνετε κλικ εδώ για να πάτε απευθείας στο μέρος των προγραμμάτων. Από εκεί διαλέξετε το Photoshop στη γλώσσα που επιθυμείτε, δυστυχώς αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα.

Αφού έχετε κατεβάσει το πρόγραμμα, πατέ στο φάκελο που το έχετε αποθηκεύσει το πρόγραμμα, συνήθως  «Λήψεις» ή «Downloads» στα αγγλικά. Διπλό κλικ με το αριστερό του ποντικιού για να αρχίζει η εγκατάσταση. Αφού έχει αρχίζει να γίνει η εγκατάσταση θα σας ζητηθεί να βάλετε το όνομά σας. Στο πεδίο “Organization” δεν γράφετε τίποτα. Στο “Serial Number:” γράψτε το σειριακό αριθμό που πήρατε από στην ιστοσελίδα της Adobe. Και μετά πατήστε “Next”.

Τέλος, αυτό ήταν. Τώρα έχετε στο υπολογιστή σας το Photoshop CS2 όχι μόνο δωρεάν αλλά και νόμιμο. Μην ξεχάστε να εγγραφείτε δωρεάν και στην ιστοσελίδα μας. Για να μείνετε συντονισμένους όχι για να μάθετε τα τελευταία νέα της τεχνολογίας αλλά και να πάρετε άλλα δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές. /Greek Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of