Κατεβαστε το νεο TeamViewer 9 στα Ελληνικα

Κατεβαστε το νεο TeamViewer 9 στα Ελληνικα
TeamViewer 9 στα Ελληνικα

Κατεβαστε το νεο TeamViewer 9 στα Ελληνικα Για το λογισμικό TeamViewer έχουμε γράψει ξανά εδώ στο Greek Nea, πρόκειται για ένα λογισμικό με το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε απομακρυσμένα σε ένα άλλο υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρηστής που θέλει την βοήθειά σας να σας δώσει το ID του και Password για να γίνει η σύνδεση και να έχετε πλήρη έλεγχο. H εφαρμογή αυτή, αν και δεν είναι open source (ανοιχτού κώδικα), έχει τεράστια απήχηση σχεδόν σε όλα τα συστήματα, καθώς θεωρείται μια από τις αξιόπιστες εφαρμογές του είδους.

Κατεβαστε το νεο TeamViewer 9 στα Ελληνικα

Το TeamViewer συνδέεται με οποιονδήποτε υπολογιστή ή διακομιστή σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ελέγξετε τον απομακρυσμένο υπολογιστή του συνεργάτη σας σαν να καθόσασταν ακριβώς μπροστά του. Μάθετε για ποιον λόγο πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το TeamViewer!

Μα τι νέα φέρνει η νέα έκδοση TemaViewer 9?

 

Ανοίξτε πολλαπλές συνδέσεις σε διαφορετικές καρτέλες

Ανοίξτε πολλαπλές απομακρυσμένες συνεδρίες σε καρτέλες, ακριβώς όπως και στο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Για ακόμη καλύτερη εποπτεία, μπορείτε επίσης να ανοίξετε σε ξεχωριστές καρτέλες όλες τις οθόνες που ανήκουν σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. Θα παρακολουθείτε τα πάντα συνέχεια καθώς οι ανοιγμένες καρτέλες θα αναβοσβήνουν όταν παρατηρείται δραστηριότητα στον απομακρυσμένο υπολογιστή, όπως π.χ. ένα νέο μήνυμα από έναν πελάτη.

Wake-on-LAN με το TeamViewer

Θέλετε να εξασφαλίσετε πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στον υπολογιστή σας -χωρίς να τον αφήνετε συνέχεια σε λειτουργία; Με τη νέα δυνατότητα Wake-on-LAN, μπορείτε να «αφυπνίσετε» τον υπολογιστή σας από απόσταση οποτεδήποτε θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν. Η δυνατότητα αφύπνισης λειτουργεί απλά, μέσω ενός άλλου υπολογιστή με TeamViewer εντός του τοπικού δικτύου σας ή μέσω δρομολογητή.

Προστατέψτε τον λογαριασμό σας στο TeamViewer με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστατέψτε τον λογαριασμό σας στο TeamViewer από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μέσω του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα αν τυχόν πέσει σε λάθος χέρια ο κωδικός πρόσβασης. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν κωδικό ασφαλείας για το smartphone σας με τη βοήθεια μίας από τις καθιερωμένες εφαρμογές πιστοποίησης (π.χ. Google Authenticator). Κατά τη διαδικασία σύνδεσης θα σας ζητείται τόσο ο κωδικός ασφαλείας όσο και ο κωδικός πρόσβασης. Με αυτόν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, το TeamViewer σας βοηθά, μεταξύ άλλων, να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των προτύπων HIPAA και PCI DSS.

Έτοιμο για Windows 8.1 και Mac OS X Mavericks

Μήπως χρησιμοποιείτε εσείς ή οι πελάτες σας Windows 8.1 ή Mac OS X Mavericks; Κανένα πρόβλημα. Το TeamViewer 9 είναι βελτιστοποιημένο και για αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Αποθήκευση προσαρμοσμένων λειτουργικών μονάδων για πελάτες

Τώρα μπορείτε πλέον να αποθηκεύετε τις προσαρμοσμένες λειτουργικές μονάδες για πελάτες μαζί με τα διακριτικά της εταιρείας σας (TeamViewer QuickSupport, QuickJoin ή Host) στο Management Console. Εσείς ή οι πελάτες σας μπορείτε απλά να κάνετε λήψη της δημιουργηθείσας λειτουργικής μονάδας μέσω ενός ειδικού συνδέσμου.

 • Χρησιμοποιήστε τις αποθηκευμένες λειτουργικές μονάδες μαζί με τους συναδέλφους σας στην ομάδα σας.
 • Δημιουργήστε πολλαπλές διαφορετικές λειτουργικές μονάδες, ειδικά για κάποιον πελάτη, ομάδα ή παροχέα υποστήριξης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Οι επόμενες διαμορφώσεις εφαρμόζονται αυτόματα στις λειτουργικές μονάδες που ήδη χρησιμοποιούνται.
 • Τώρα δείτε μία ζωντανή προεπισκόπηση των διαμορφώσεών σας.
 • Ο πελάτης σας λαμβάνει αυτόματα την πιο πρόσφατη έκδοση του TeamViewer κατά τη διάρκεια της λήψης.
 • Προσαρμόστε τον σύνδεσμο λήψης, π.χ. «https://greek-nea.com/my-personal-link» ή στείλτε μία σύντομη διεύθυνση URL.

Αντιγράψτε και επικολλήστε αρχεία, εικόνες και κείμενο μέσω του Πρόχειρου

Αντιγράψτε αρχεία, φακέλους, εικόνες, στιγμιότυπα οθόνης, κείμενο και πίνακες -μαζί με τη μορφοποίηση- από έναν υπολογιστή σε έναν άλλον μέσω του Πρόχειρου. Π.χ. προσαρτήστε ένα τοπικό αρχείο σε ένα email που στέλνεται από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή.

Απλοποιημένη μεταφορά αρχείων χωρίς να πραγματοποιείται σύνδεση

Αποστολή αρχείων σε υπολογιστές και επαφές από τη λίστα σας χωρίς να απαιτείται η δημιουργία σύνδεσης. Χρήση διακομιστή FTP για κοινή χρήση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων ή αρχείων. Τα όρια μεγέθους συνημμένων αρχείων email ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ξεκινήστε τώρα – το TeamViewer σας επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε αρχεία με συναδέλφους και πελάτες με απίστευτη ταχύτητα.

Επεξεργαστείτε περιπτώσεις πελατών στη σειρά προτεραιότητας service
μαζί με την ομάδα σας

Οργανώστε τώρα άμεση υποστήριξη πελατών για την ομάδα σας ακόμη πιο εύκολα. Όλες οι περιπτώσεις service συλλέγονται στη σειρά προτεραιότητας service και διακρίνονται βάσει κωδικού συνεδρίας. Τώρα πλέον μπορείτε να δημιουργείτε νέο κωδικό συνεδρίας και να τον δώσετε στον πελάτη σας υπό τη μορφή συνδέσμου. Αντί να δίνετε το αναγνωριστικό (ID) και τον κωδικό σας στο TeamViewer, όπως παλαιότερα, ο πελάτης μπορεί πλέον να εισέρχεται κατευθείαν στη συνεδρία με ένα μόνο κλικ. Εναλλακτικά δημιουργείται αυτόματα ένας κωδικός μόλις ο πελάτης εκκινεί το προσαρμοσμένο σας TeamViewer QuickSupport. Με αυτό τον τρόπο προστίθενται νέες περιπτώσεις πελατών στη σειρά προτεραιότητας service.

 • Ομαδική εργασία: Επεξεργαστείτε τις εισερχόμενες περιπτώσεις service όλοι μαζί.
 • Ανάθεση: Αναθέστε περιπτώσεις service σε εσάς ή σε συναδέλφους.
 • Πραγματοποίηση σύνδεσης μέσω κωδικού συνεδρίας: Συνδεθείτε μέσω κωδικού συνεδρίας, χωρίς να δεσμεύεστε από μία συγκεκριμένη συσκευή και χωρίς να μοιράζεστε ένα αναγνωριστικό (ID) και κωδικό στο TeamViewer.
 • Λεπτομερή στοιχεία: Δείτε την κατάσταση και τις λεπτομέρειες όλων των περιπτώσεων με μια ματιά, π.χ. όνομα πελάτη, περίοδος αναμονής, περιγραφή προβλήματος, σε ποιον ανατέθηκε, καθώς και πολλά άλλα.
 • Αναφορές: Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία αυτά για τη δημιουργία ακόμη πιο σύνθετων αναφορών σύνδεσης και τιμολόγησης.
 • Ειδοποιήσεις: Λάβετε άμεσα ειδοποιήσεις όταν υποβάλλονται νέες περιπτώσεις.
 • TeamViewer API: Ενσωματώστε αυτή τη δυνατότητα κατευθείαν μέσα στην εφαρμογή σας.

TeamViewer API για ενσωμάτωση στις εφαρμογές σας

Ενσωματώστε το TeamViewer στα συστήματά σας, όπως π.χ. helpdesk, δελτία εργασιών ή CRM. Το νέο TeamViewer API παρέχει την επιλογή της αρμονικής ενσωμάτωσης λειτουργιών στο περιβάλλον εργασίας σας:

 • Αυτόματος συγχρονισμός λογαριασμών TeamViewer για τους χρήστες που διαχειρίζεστε, π.χ. με το Active Directory
 • Αυτόματη εισαγωγή αναφορών στο λογισμικό σας, όπως π.χ. σε ημερολόγια σύνδεσης ή λογαριασμούς
 • Εισαγωγή λιστών χρηστών από το εταιρικό σας περιβάλλον στο Management Console
 • Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες της σειράς προτεραιότητας service απευθείας στο λογισμικό σας, π. χ. τη λειτουργία δημιουργίας κωδικού συνεδρίας

Γρήγορη σύνδεση μέσω συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας

Προσθέστε μία συντόμευση για οποιονδήποτε υπολογιστή ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν αμέσως και όποτε θέλετε, με ένα μόνο διπλό κλικ. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε για να φέρετε τον συγκεκριμένο υπολογιστή από τη λίστα Υπολογιστές & Επαφές στην επιφάνεια εργασία σας.

Ειδοποιήσεις – Τα πάντα σε μια ματιά

Το TeamViewer τώρα σας ενημερώνει απευθείας στη λίστα Υπολογιστές & Επαφές όταν υπάρχουν νέες ειδοποιήσεις. Μείνετε ενημερωμένοι, ανεξάρτητα από το που τυχαίνει να βρίσκεστε.

 

Οι ειδοποιήσεις σας δείχνουν:

 • Νέες περιπτώσεις service
 • Περιπτώσεις service που σας έχουν ανατεθεί
 • Νέα αιτήματα επαφών για τη λίστα Υπολογιστές & Επαφές
 • Ειδοποιήσεις σχετικά με τους ολοκληρωμένους ελέγχους παρακολούθησης του TeamViewer
 • Τρέχουσες ειδοποιήσεις ITbrain

Βελτιστοποιημένο βίντεο

Η μεταφορά βίντεο γίνεται ακόμη γρηγορότερη. Δείξτε στους συμμετέχοντες ένα βίντεο κατά τη διάρκεια μίας παρουσίασης ή δείτε ταινίες βίντεο YouTube σε απομακρυσμένους υπολογιστές σε πραγματικό χρόνο.

Επανασχεδιασμός για ακόμη πιο γρήγορη χρήση

Νέος σχεδιασμός της διεπαφής χρήστη του TeamViewer και της λίστας Υπολογιστές & Επαφές. Νέος σχεδιασμός για ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης βασισμένο στην αφή. Τα σημαντικότερα πλήκτρα αλλάζουν αυτόματα όταν εκτελείτε το TeamViewer σε μία συσκευή αφής.

downloadbig

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of