Προγραμμα επεξεργασιας pdf δωρεαν

Προγραμμα επεξεργασιας pdf δωρεανΧρειάζεστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας pdf και να είναι δωρεάν; Εδώ στο Greek Nea σας παρουσιάζουμε το PDF Eraser. Το PDF Eraser είναι ένα δωρεάν εργαλείο γόμα που μπορεί να διαγράψει ή να διαγράψετε τυχόν περιττά στοιχεία από ένα έγγραφα PDF. Το  PDF Eraser είναι έναWindows-based εφαρμογή, με την οποία οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν να διαγράψουν εικόνες, λογότυπα, κείμενα και όλα τα άλλα είδη αντικείμενα από τα έγγραφα PDF.

Διαγραφή εγγράφων τύποι PDF με το PDF Eraser είναι εύκολη δεδομένου ότι αυτό το δωρεάν λογισμικό PDF διαγραφή εργάζεται επαγγελματικά για τους χρήστες των Windows για να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα PDF. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαγράψετε τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε χωρίς να τροποποιεί τις άλλες πληροφορίες στο ίδιο αρχείο PDF, χωρίς να αλλάζει καν την ποιότητα των εγγράφων PDF.

 

Μερικές φορές, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ορισμένες σελίδες PDF είναι περιττά σε ένα έγγραφο PDF. Αν ναι, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τις περιττές σελίδες PDF χρησιμοποιώντας PDF Eraser. Εκτός από τη διαγραφή περιττών πληροφοριών από ένα έγγραφα PDF, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα δικά σας αντικείμενα στα έγγραφα PDF. Δεν έχει σημασία τι πληροφορίες θέλετε να διαγράψετε από ένα έγγραφα PDF ή να προσθέσετε αντικειμένων σε έγγραφα PDF, είναι 100% δωρεάν και ασφαλής.

 

[sdm_download id=»3592″ fancy=»1″]

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.