Η Samsung θελει να αγοραζει την BlackBerry

Samsung and BlackBerryΗ Samsung θελει να αγοραζει την BlackBerry . Η φήμες για την αγορά της κορεατική εταιρεία  Samsung για να αγοράζει την BlackBerry κυκλοφορούν εδώ και καιρό, μα φαίνεται ότι τα τελευταία αυτό θα γίνει στην γεγονός. Και από τι φαίνεται η BlackBerry δεν τα πάει καλά και το έχει πολύ δύσκολο όχι μόνο για να πλουτίζει άλλα και να επιβίωση από αυτή την τεχνολογική καταιγίδα. 

Η Samsung θελει να αγοραζει την BlackBerry

Η Samsung φαίνεται να έχει μελετήσει καλά την αγορά της καναδέζικη εταιρεία BlackBerry. Η BlackBerry όμως, από την πάρτη της,  το έχει αρνηθεί να έχει συνομιλίες με για συγχώνευσης με την κορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, την Samsung. Είτε έχουν συνομιλίες είτε όχι, η υπόθεση για την Samsung να αγοράζει την BlackBerry ποτέ δεν ήταν ισχυρότερη.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters, η Samsung έδειξε το ενδιαφέρον της να εξαγοράσει την BlackBerry προσφέροντας έως και 7.5 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα στελέχη των δυο εταιρειών συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και ότι η Samsung πρότεινε τιμή 13.35 έως 15.49 δολάρια ανά μετοχή. Μετά την γνωστοποίηση της είδησης η μετοχή της BlackBerry ανέβηκε κατά 30%.

Αν και το Reuters θεωρείται έγκυρη πηγή, η BlackBerry με δήλωσή της αρνήθηκε ότι είναι σε συζητήσεις εξαγοράς με τη Samsung, κάτι το οποίο έκανε και η δεύτερη στη συνέχεια. Συνήθως όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Στην περίπτωση λοιπόν που οι πληροφορίες είναι σωστές, να πούμε ότι η BlackBerry μπορεί να μην θεωρείται πλέον ισχυρός παίκτης στην αγορά των smartphones, όμως έχει μεγάλο «χαρτοφυλάκιο» από πατέντες hardware και software, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Samsung δείχνει το ενδιαφέρον της.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.