Τα καλυτερα δωρεαν προγραμματα (apps) για Android συσκευασες

Τα καλυτερα δωρεαν προγραμματα (apps) για Android συσκευασεςΤα καλυτερα δωρεαν προγραμματα (apps) για Android συσκευασες θα σας φέρουμε σε αυτό το άρθρο. Έχετε αγοράσει νέο συσκευή που τρέχει Android και δεν ξέρετε τι προγράμματα να βάλετε; Ή έχετε ψάξει στο Play Sotre και δεν έχετε βρει αυτό που σας ταιριάζει;  Η αλήθεια είναι ότι στο Play Sotre πολλές  φόρες είναι σαν να ψάχνεις την βελόνα στα άχυρα και για το λόγο αυτό εμείς εδώ στο Greek Nea θα σας παρουσιάζουμε τα καλυτερα δωρεαν προγραμματα (apps) για Android συσκευες.

Τα καλυτερα δωρεαν προγραμματα (apps) για Android συσκευασες

Evernote για Android

evernoteΑς αρχίσουμε λοιπόν, για όσοι έχετε ένα συσκευή που δεν έχει πολύ χωρητικότητα ή χρειάζεστε λίγο παραπάνω μετά την έκδοση του Android Dropbox, η επόμενη καλύτερη λύση για τη διατήρηση όλων αρχεία σας σε ένα μέρος είναι το Evernote. Το Evernote σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να συγχρονίσετε όλες τις σημειώσεις κειμένου, φωνητικές σημειώσεις και τα αρχεία σας στο τηλέφωνό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά μέσω ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.

play-store

BBC Weather

BBC Weather appΣας ενδιαφέρει πώς θα είναι ο καιρός; Τότε η BBC Weathe είναι η καλύτερη έφαρμογη για να βλεπετε πως θα είναι ο καιρός, και όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα σε όλο τον κόσμο. Η  BBC Weathe προσφέρετε δωρεάν από το γνωστό BBC.  

 

play-store

Mailbox

MailboxΤο πιο γρήγορο και διασκεδαστικό εμπειρία υπόσχεται ο προγραμματιστής. Το Mailbox  είναι συμβατό όσο με το Gmail και με το iCloud λογαριασμούς e-mail. Τα γατσετ που προσφέρει η εφαρμογή το κάνει να μπει στην λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς και το πιο εντυπωσιακά εφαρμογή κυκλοφορήσεις μέχρι σήμερα.

play-storeΑυτά ήταν οι καλύτερες εφαρμογές για Andorid συσκευές. Οι εφαρμογές είναι πιστοποιημένοι από την Google Play Store και ποτέ μην κατεβάστε και κάνετε εγκατάσταση μια εφαρμογή που δεν είναι από την Google Play Sotre για την δική σας ασφάλεια. /greek-nea.com

 

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.