Τα νέα του iOS 11.3

Τα νέα του iOS 11.3 Τα νέα του iOS 11.3; Ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε με την Apple, η νέα έκδοση iOS 11.3 θα διορθώσει την κατάσταση. Το σκάνδαλο αφορούσε πως η Apple υποχρονίζε τους επεξεργαστές των iPhone με ταλαιπωρημένες μπαταρίες. Και από τη φαίνεται η Apple θα τηρήσει την υπόσχεσή της και θα αλλάξει τα πράγματα. Αυτό θα γίνει με την νέα έκδοση του iOS, το iOS 11.3.

Τα νέα του iOS 11.3

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ίδιου του Cupertino, η επόμενη αναβάθμιση θα δώσει στους χρήστες των iPhone την δυνατότητα να απενεργοποιήσουν τον υποχρονισμό της CPU του κινητού τους, αν το επιθυμούν. Η επιλογή αφορά τους χρηστές που έχουν iPhone 6 και νεότερο.  Επιπλέον, το σύστημα θα παρουσιάζει στον κάτοχο της συσκευής την υγεία του εξαρτήματος ιόντων λιθίου και το αν εκείνο έχει φτάσει σε σημείο κορεσμού.

Με λίγα λόγια, οι χρήστες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας και θα παίρνουν εκείνοι την απόφαση που θεωρούν καλύτερη για την δική τους περίπτωση (διατήρηση μπαταρίας σε βιώσιμα επίπεδα με ασθενέστερη ισχύ ή διατήρηση ισχύος με ρίσκο βιωσιμότητας της μπαταρίας).

Αλλά η νέα έκδοση iOS 11.3 δεν φέρνει μόνο αυτή την βελτίωση. Εκτός των προαναφερθέντων προσθηκών όμως, η Apple προχώρησε σε περαιτέρω αλλαγές και τροποποιήσεις. Παρακάτω παρατίθενται μερικές άλλες αλλαγές ή βελτιώσεις:

Τα νέα του iOS 11.3

– Εμφάνιση υγείας μπαταρίας και παρότρυνση επιδιόρθωσης / αντικατάστασης της (αν χρειάζεται) με πρόσβαση μέσω του μενού Ρυθμίσεων.

– Δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της “διαχείρισης ενέργειας” (δηλαδή υποχρονισμός των CPUs ή όχι).

– Παρουσίαση του ARKit 1.5 στους developers με πολλές βελτιώσεις και προσθήκες.

– Νέα δυνατότητα “Health Records” της εφαρμογής Health για συγκέντρωση δεδομένων από νοσοκομεία, κλινικές κλπ.

– Τέσσερα νέα Animoji για το iPhone X: Ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, ένας δράκος και ένα… κρανίο.

– Προσθήκη περισσότερων βίντεο στο Apple Music.

– Προσθήκη δυνατότητας επιχειρηματικού γκρουπ ανταλλαγής μηνυμάτων (Business Chat) ως beta στην εφαρμογή Μηνυμάτων. Για εξυπηρέτηση πελατών για μεγάλες εταιρείες.

– Υποστήριξη τεχνολογίας Προηγμένου Εντοπισμού Τοποθεσίας Κινητής Συσκευής (AML) για περιπτώσεις που ο χρήστης πραγματοποιεί κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

– Δυνατότητα προσθήκης του HomeKit support σε υπάρχουσες εφαρμογές / αξεσουάρ (για developers).

 

Εν ολίγοις, το iOS 11.3 φέρνει πολλές προσθήκες, αλλαγές και βελτιώσεις. Η νέα έκδοση λογισμικού είναι ήδη διαθέσιμη ως beta. Αλλά την ανοίξει θα κυκλοφορήσει επίσημα ως σταθερό build. Η Apple όντως τήρησε τις δεσμεύσεις τις και έδωσε δικαιωματικά στους χρήστες την δυνατότητα επιλογής για το ζήτημα των ταλαιπωρημένων μπαταριών. Ας ελπίσουμε πως θα κάνει το ίδιο και σε παρόμοια μελλοντικά ζητήματα.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.