Τα Windows 10 ερχονται καλυτερα απο ποτε

Τα Windows 10 ερχονται καλυτερα απο ποτε Τα Windows 10 ερχονται καλυτερα απο ποτε Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, που το ελπίζουμε, η Microsoft θα παραδώσει το καλύτερο λογισμικό σύστημα που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Αφού καθιέρωσε την ύπαρξη των Windows 10 με αρκετά προγράμματα εργασιακού ενδιαφέροντος, η Microsoft  παρουσίασε τα νέα features που ενδιαφέρουν το ευρύτερο κοινό, ενώ ταυτόχρονα εδραίωσε το όρμα του λειτουργικού συστήματος που θα τρέχει παράλληλα συνδεδεμένο σε πολλαπλές συσκευές, όπως: στα Υ/Η, στα  Laptop, στα τάμπλετ και στα σμαρτφον. 

Τα Windows 10 ερχονται καλυτερα απο ποτε

Και το κεράσι στη τούρτα; Τα Windows 10 θα είναι δωρεάν, υπό προϋποθέσεις βέβαια,  για τους χρήστες των Windows 7 και 8  για έναν ολόκληρο χρόνο μετά την κυκλοφορία τους. Στην ίδια παρουσίαση ανακοινώθηκαν και τα στοιχεία των Windows 10 που θα κάνουν την χρήση του λειτουργικού συστήματος την καλύτερη δυνατή εμπειρία:
Αρχικά παρουσιάστηκαν κάποιες αλλαγές που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Το μενού Start, έναρξης, θα μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα του χρήστη. Το Action Center θα βελτιωθεί πολύ, και κάποια μέρη του θα λειτουργούν με ένα απλό κλικ.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης το Continuum, που θα μετατρέπει το User Interface (UI) ανάλογα με το τι συσκευή χρησιμοποιεί ο χρήστης, PC ή touchscreen.

Η Microsoft φαίνεται να είναι μεγάλος θαυμαστής του Cloud και του DLNA, αφού όλες οι συσκευές που θα χρησιμοποιούν Windows 10 συνδέονται άμεσα και εύκολα. Με ένα νέο, δυνατό πρόγραμμα περιήγηση, συνδεσιμότητα με το Xbox, και εικονική πραγματικότητα, προτείνω σε όλους όσους θέλουν να κάνουν sign up για τα Windows 10!

Και στο τέλος, θα προστεθεί μια ψηφιακή βοηθός ανάλογη της Siri με το όνομα Cortana, εμπνεόμενο από τη σειρά παιχνιδιών Halo, που θα προσφέρει ατέρμονη βοήθεια σε όλους τους χρήστες υπακούοντας προφορικές και γραπτές εντολές. “Παίξε μουσική” ή “Δείξε τις φωτογραφίες του Δεκεμβρίου” είναι κάποια από τα πιο απλά παραδείγματα που διαθέτη.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.