Τα Windows XP χάνουν έδαφος στις πωλήσεις

Τα Windows XP χάνουν έδαφος στις πωλήσειςΦαίνεται πως η Microsoft το κατάφερε αυτό που ήθελε. Σύμφωνα με τις νέες στατιστικές που έχει δημοσιεύσει η εταιρία Statcounter για τις πρώτες 10 ημέρες του Απριλίου επιβεβαιώνουν πως οι χρήστες εγκαταλείπουν τελικά τα Windows XP και ρίχνονται στα Windows 8.

Τα Windows XP χάνουν έδαφος στις πωλήσεις

Η στατικές δείχνουν  πως τα Windows XP έχουν χάσει πολύ από μερίδιο τις αγοράς, από τα 40 τοις εκατό που είχανε πριν, τώρα έχουν μόνο 21.62 τοις εκατό, ενώ τα Windows 7 συνεχίζουν να είναι στην κορυφή της κατάταξης με 54.76 τοις εκατό. Με τα Windows 8 τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά επειδή εξακολουθούν να μένουν πίσω από τα Mac OS X και τα Windows Vista να έχουν 4.45 τοις εκατό.

Παρ’ όλα αυτά, η Microsoft φαίνεται να κάνει τα πάντα για να ανεβάσει τις πωλήσεις των Windows 8. Και εδώ υπενθυμίσουμε πως η Microsoft κάνει τις τελικές ρυθμίσεις για τα Windows 8.1, που θα είναι και η πρώτη σημαντική αναβάθμιση των Windows 8.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of