Το Facebook μολύνεται από το hashtag του Twitter

Το Facebook μολύνεται από το hashtag του Twitter
Το Facebook μολύνεται από το hashtag του Twitter

Μάλλον τα κάψε και το Facebook, η φήμες λένε ότι το γνωστό κοινωνικό δίκτυο έχει μολυνθεί από το hashtag του Twitter. Σύμφωνα με της πληροφορίες  που δημοσιευτήκανε από τη  Wall Street Journal, το Facebook ετοιμάζετε να υιοθετήσει το hashtag που χρησιμοποιεί ήδη και το γνωστό κοινωνικό δίκτυο Twitter, για να προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα για οργανισμούς συγκεκριμένων συζητήσεων.

Ανώνυμες εσωτερικές πηγές που γνωρίζουν τα πράγματα πολύ καλά,  αναφέρουν πως αν και στο Facebook εργάζονται πάνω σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, αυτό δεν πάει να πει πως θα είναι έτοιμοι να το ενσωματώσουν την νέα υπηρεσία σύντομα. Τα hashtag, που έχουν σημαντικό ρόλο στο Instagram το οποίο έχει εξαγοράσει το Facebook, φαίνεται να είναι η φυσιολογική εξέλιξη της Grapn Search, της νέας λειτουργίας αναζήτησης που πρόσφατα ενσωματώθηκε στο κοινωνικό δίκτυο.


Μα μέχρι  στιγμής, η Graph Search περιορίζεται σε συγκριμένο υλικό των χρηστών όπως είναι να βρίσκεις την τοποθετήσει, τους φίλους και τα Like τους. Με την προσθήκη της λειτουργικότητας του hashtag στην αναζητήσει οι χρήστες θα το έχουν ποιο εύκολα να βρίσκουν αυτό που ζητάνε.  Μα αυτό που κάνει πολύ εντυπώσει είναι πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν σχολιάστηκε  καθόλου από εκ μέρος του Facebook, το μόνο που είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας είναι «δεν σχολιάσουμε φήμες!»

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.