Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων 2018 επί πληρωμή

Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένωνΤο καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων 2018 επί πληρωμή. Σε όλους μας συμβαίνει να διαγράφουμε κατά λάθος αρχεία που είναι σημαντικά για μας. Και όταν το έχουμε διαγράψει, θα δίναμε τα πάντα για να γυρίζαμε τον χρόνο πίσω. Αυτό συμβαίνει σε όλους ανεξαρτήτως από το πόση γνώση έχουμε για την τεχνολογία.

Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων 2018 επί πληρωμή

Το καλό είναι ότι τώρα υπάρχουν δίφορα πρόγραμμα ή εφαρμογές για ανάκτηση δεδομένων. Μέσα σε αυτά, υπάρχουν και δωρεάν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων και προγράμματα ανάκτηση δεδομένων επί πληρωμή. Και σε αυτό το άρθρο εδώ στα Τεχνολογικά Νέα σας παρουσιάζομαι το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων 2018 επί πληρωμή. Η καλύτερη εφαρμογή ανάκτηση δεδομένων του έτους είναι Stellar Phoenix Windows data recovery.

Πώς καταλήξαμε στο αποτέλεσμα ότι το Stellar Phoenix Windows data recovery είναι η καλύτερη εφαρμογή ανάκτησης αρχείων; Όπως θα δείτε και στο  παρακάτω βίντεο το τεστάραμε αυτό. Διαγράψαμε 7 εικόνες από ένα φλασάκι USB. Κάναμε ανάκτηση αρχείων και το αποτέλεσμα ήταν 100%. Ύστερα κάναμε και διαμόρφωση του USB και προσπαθήσαμε και πάλι να κάνουμε ανάκτηση αρχείων μετά από format και πάλι τα αποτελέσματα ήτανε ικανοποιητικές. Το Stellar Phoenix Windows data recovery δεν είναι το καλύτερο πρόγραμμα ανάκτηση αρχείων μόνο από κάρτα μνήμης, αλλά με αυτό μπορείτε και να κάνετε ανάκτηση αρχείων σκληρού δίσκου.

Τα χαρακτηριστικά του Stellar Phoenix Windows data recovery :

ανακτηση αρχειων σκληρου δισκου

ανακτηση δεδομενων απο κατεστραμενο δισκο

ανακτηση αρχειων απο χαλασμενο δισκο

προγραμμα ανακτηση δεδομενων απο κατεστραμενο δισκο

ανακτηση δεδομενων κινητου

ανακτηση αρχειων μετα απο format

ανακτηση αρχειων απο καρτα μνημης

ανακτηση αρχειων σκληρου δισκου

 

Home page Stellar Phoenix
Έκδοση  7.0.0.3
Τιμή  $59.99
Download  

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.