Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση των δεδομένων

Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση των δεδομένωνΤο καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση των δεδομένων Κάνατε κατά λάθος διαμόρφωση (φόρματ) το  φλασακι σας; Ή ύστερα από την διαμόρφωση του USB ή της κάρτας μνήμης θυμηθήκατε ότι είχατε και μερικά αρχεία που τα χρειάζεστε; Μη πανικοβάλλεστε υπάρχει κατά 90% να αναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία σας από το USB ή της κάρτας μνήμης.

Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση των δεδομένων

Σε αυτό το άρθρο, εδώ στα Greek Nea, θα σας παρουσιάζουμε το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση των δεδομένων σας. Πρόκειται για το Data Recovery Software της EaseUS. Βέβαια υπάρχουν και πολλά άλλα προγράμματα ανάκτησης των δεδομένων. Αλλά το Data Recovery Software της EaseUS είναι το καλύτερο πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων.

Το Data Recovery Software της EaseUS έρχεται σε τέσσερις εκδώσεις: Data Recovery Wizard που είναι και δωρεάν, Data Recovery Wizard Pro που κοστίζει $69.95, Data Recovery Wizard Pro + WinPE που κοστίζει $99.90 και το Data Recovery Wizard Technician $499.

Επίσης το Data Recovery Software της EaseUS θα σας βοηθήσει εάν ψάχνετε για: πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων από κινητό, πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων φωτογραφιών, πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων, ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, επαναφορά σβησμένων αρχείων, πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων και πως να ανακτήσω διαγραμμένα αρχεία. /Greek Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of