Το μικροτερο USB 3.0 flash driver στο κοσμο και η τιμη

Το μικροτερο USB 3.0 flash driver στο κοσμο και η τιμη Χρειάζεστε ένα flash driver για να αποθηκεύεται τα δεδομένα σας; Τι θα λέγατε για το K’1; Μάλλον δεν το έχετε ακουστά, μα το K’1 είναι το μικρότερο USB 3.0 flash driver στο κόσμο. Η εταιρεία που το κατασκευάζει, PKparis’s, ισχυρίζεται πως το δημιούργημά της είναι η μικρότερη στο κόσμο. Το K’1 διατίθεται στα 32 Gb και 64 Gb χωρητικότητες. Και η τιμή της δεν είναι και πολύ ακριβά, το 32 Gb είναι στα 35 ευρώ ενώ το 64 Gb στα 65 ευρώ.

Το μικροτερο USB 3.0 flash driver στο κοσμο και η τιμη

Το Κ’1 είναι μόνο 5 χιλιοστό USB και μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες μεταφορά δεδομένων μέχρι και 140 Mb/s. Το Κ’1 είναι ένα USB 3.0 για αυτό και η συσκευή σας θα πρέπει να έχει θύρα υποστήριξη USB 3.0 για να εκμεταλλευτείτε την πλήρη ταχύτητα. Επίσης το Κ’1 έχει ένα μικρό φως LED για να καταλάβετε πότε η μονάδα είναι σε λειτουργία.

K1 Το μικροτερο USB 3.0 flash driver στο κοσμο
K1 Το μικροτερο USB 3.0 flash driver στο κοσμο


Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι αλουμίνιο που η PKparis λέει ότι είναι “πολύσκληρό“. Ένα κορδόνι με ένα εύχρηστο μπρελόκ σας επιτρέπει να το κρατάτε αν θέλετε να το μεταφέρετε. Δεν είναι δύσκολο πράγμα να χαθεί, λόγο του μικρού του όγκου.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.