Αποκαλυψη: Χρονοδιαγραμμα ενημαρωσης στην εκδοση Android Jelly Bean 4.3

ενημαρωσης στην εκδοση AndroidΈνα εσωτερικό έγγραφο του γαλλικού παρόχου κινητής τηλεφωνίας SFR , αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης στην έκδοση Android Jelly Bean 4.3, συσκευών της σειράς Samsung Galaxy και HTC One.

Αποκαλυψη: Χρονοδιαγραμμα ενημαρωσης στην εκδοση Android Jelly Bean 4.3

Όπως βλέπουμε καθαρά και στην φωτογραφία που διέρρευσε, το Samsung Galaxy S4 θα δεχτεί την έκδοση Android Jelly Bean 4.3 μέσα στον Οκτώβρη, το Samsung Galaxy SIII 3G & 4G θα δεχτεί την έκδοση Android Jelly Bean 4.3 μέσα στους μήνες του Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου όπως και το Samsung Galaxy Note II 3G & 4G. Σαφώς όμως βλέπουμε πως οι καινούριες ενημερώσεις δεν επηρεάζουν μόνο την σειρά  Samsung Galaxy, καθώε βλέπουμε πως την έκδοση Android Jelly Bean 4.3 θα την δεχτεί και το μοντέλο HTC One στα μέσα του Οκτωβρίου, ενώ το Nokia Lumia 520 αναμένεται να αποκτήσει την ενημέρωση GDR2 την ίδια περίοδο.
Android Jelly Bean 4.3, HTC One, Samsung Galaxy, Nokia Lumia 520

Η διαδικασία κατά η οποία θα απαιτείται για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων αναβαθμίσεων θα πραγματοποιείται μέσω OTA, όπου χρήστες συνδέουν την συσκευή τους σε έναν H/Y ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα προβλεπόμενα μέσω του Samsung Kies.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.