Νέα

Apple κυκλοφόρησε την beta 1 προγραμματιστή για iOS 18.

Apple κυκλοφόρησε την beta 1 προγραμματιστή για iOS 18

 Η Apple κυκλοφόρησε την beta 1 προγραμματιστή για iOS 18.1, iPadOS 18.1 και macOS Sequoia 15.1 σήμερα τα απόγεμα . Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές συμβατές με το Apple Intelligence όπως iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Apple κυκλοφόρησε την beta 1 προγραμματιστή για iOS 18

Ωστόσο δεν θα έχετε τις λειτουργίες Apple Intelligence αμέσως μόλις εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Αντίθετα, η Apple χρησιμοποιεί ένα σύστημα λίστας αναμονής για να παραχωρήσει πρόσβαση στις λειτουργίες AI.

Πώς να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής του Apple Intelligence

Αφού εγκαταστήσετε τις σημερινές νέες beta, δεν θα παρατηρήσετε αμέσως πολλές αλλαγές. Οι λειτουργίες Apple Intelligence δεν θα είναι διαθέσιμες αμέσως.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάστασή σας, θα έχετε την επιλογή να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής του Apple Intelligence στη συσκευή σας.

Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής:

  •  Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή που εκτελεί iOS 18.1, iPadOS 18.1 ή macOS 15.1
  •  Μεταβείτε στο μενού Apple Intelligence & Siri
  •  Στο επάνω μέρος της σελίδας, πατήστε “Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής της Apple Intelligence”.
  •  Πατήστε το μπλε κουμπί «Συμμετοχή στη λίστα αναμονής» στο αναδυόμενο παράθυρο.

 Όταν εκχωρηθεί η πρόσβαση, μπορείτε να επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις και να βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή Apple Intelligence είναι ενεργοποιημένη.

Οι πρώτοι που προλάβανε και κάνανε εγκατάσταση του iOS 18.1 beta μπόρεσαν να λάβουν πρόσβαση στο Apple Intelligence με ελάχιστες αναμονές. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι καθώς περισσότεροι χρήστες εγκαθιστούν την έκδοση beta, η Apple θα αρχίσει να εφαρμόζει μεγαλύτερες αναμονές για τους χρήστες.

Αφού παραχωρηθεί πρόσβαση AI στη συσκευή σας

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στο Apple Intelligence, η συσκευή σας θα πρέπει να πραγματοποιήσει λήψη των κατάλληλων μοντέλων για διάφορες λειτουργίες προτού να ενεργοποιηθούν πραγματικά.

Χρειάζεται μόνο να ζητήσετε Apple Intelligence σε μία συσκευή. Μόλις παραχωρηθεί η πρόσβαση, οι άλλες συσκευές σας θα πραγματοποιήσουν λήψη και των κατάλληλων μοντέλων.

Λάβετε υπόψη ότι το πλήρες σετ λειτουργιών Apple Intelligence που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την πρώτη beta. Σημαντικές παραλείψεις περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση ChatGPT, εργαλεία δημιουργίας εικόνων όπως το Image Playground και το Genmoji και πολλά άλλα.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button