ΝέαΦήμες

Apple: Προϊόντα που δεν θα δείτε στην εκδήλωση Σεπτεμβρίου

Apple Event: Νέα iPhone 16

Apple: Προϊόντα που δεν θα δείτε στην εκδήλωση Σεπτεμβρίου. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η Apple θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα η εταιρεία. Φήμες υποστηρίζουν ότι θα δούμε νέες εκδόσεις του iPhone και του Apple Watch, αλλά υπάρχουν και άλλα φημολογούμενα προϊόντα που μάλλον δεν θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Προϊόντα που δεν θα δείτε στην εκδήλωση Σεπτεμβρίου

Νέα M4 Macs

Σύμφωνα με τον Mark Gurman από το Bloomberg, η Apple εντατικοποιεί την ανάπτυξη των πρώτων Mac με το τσιπ M4, το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος με το νέο iPad Pro. Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει νέες εκδόσεις του MacBook Pro, Mac mini και iMac με το τσιπ M4.

Προϊόντα που δεν θα δείτε στην εκδήλωση, MacBook Pro M4

Ενώ το iMac και το MacBook Pro πιθανότατα θα διατηρήσουν τα σχέδιά τους από τις τρέχουσες εκδόσεις, φήμες υποδηλώνουν ότι το M4 Mac mini θα διαθέτει έναν νέο, πιο συμπαγή σχεδιασμό που θα μοιάζει περισσότερο με το Apple TV. Ωστόσο, όσοι περιμένουν νέα Macs, ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα.

Η Apple συνήθως πραγματοποιεί ειδικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στο Mac τον Οκτώβριο, οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η εταιρεία επιλέξει να κάνει το ίδιο και φέτος.

AirPods Pro 3

Προϊόντα που δεν θα δείτε στην εκδήλωση, AirPods Pro 3

Σύμφωνα με φήμες, η Apple εργάζεται πάνω στην τρίτη γενιά των AirPods Pro, των premium ασύρματων ακουστικών της. Η νέα έκδοση φημολογείται ότι θα διαθέτει νέο σχεδιασμό και νέους επεξεργαστές που θα επιτρέψουν λειτουργίες υγείας, όπως ένα εργαλείο ελέγχου ακοής. Ωστόσο, τα AirPods Pro 3 αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα το επόμενο έτος.

Για φέτος, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέες εκδόσεις των AirPods 4 που θα αντικαταστήσουν τόσο τα AirPods 2 όσο και τα AirPods 3. Αυτά τα νέα AirPods πιθανότατα θα ανακοινωθούν μαζί με τα νέα iPhones στην εκδήλωση της Apple τον Σεπτέμβριο.

Νέα HomePods

Προϊόντα που δεν θα δείτε στην εκδήλωση, Νέα HomePods

Ναι, η Apple αναπτύσσει πολλά νέα μοντέλα HomePod. Μέρη ενός νέου HomePod που διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν ένα μοντέλο που μοιάζει με το HomePod 2, αλλά με LCD οθόνη αφής στην κορυφή. Η εταιρεία εξετάζει επίσης μια πιο φιλόδοξη συσκευή που διαθέτει οθόνη περίπου 8 ιντσών και λειτουργεί με tvOS.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει νέα HomePods τον Σεπτέμβριο.

Νέο iPad mini στην εκδήλωση της Apple τον Σεπτέμβριο;

Φαίνεται ότι τα Apple Stores παγκοσμίως έχουν αρχίσει να ξεμένουν από απόθεμα για το iPad mini 6, κάτι που θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη για την άφιξη ενός νέου iPad mini σύντομα. Ενώ η Apple έχει ήδη ανακοινώσει νέα iPads στην ίδια εκδήλωση με τα νέα iPhone στο παρελθόν. Η Apple συχνά περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για την κυκλοφορία νέων iPads.

Με άλλα λόγια, υπάρχει 50% πιθανότητα να ανακοινωθεί το iPad mini 7 τον επόμενο μήνα.

Τι θα ανακοινώσει η Apple στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου;

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τέσσερα νέα iPhones: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι ένα φυσικό κουμπί αφιερωμένο στην κάμερα. Τα μοντέλα Pro θα λάβουν μεγαλύτερες οθόνες. Όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα είναι εξοπλισμένα με το τσιπ A18 και θα λειτουργούν με το Apple Intelligence.

Η Apple αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει το Apple Watch Series 10 με ανανεωμένο σχεδιασμό, καθώς και το Apple Watch Ultra 3 με μικρές βελτιώσεις. Επιπλέον, αναμένονται νέα βασικά AirPods τον επόμενο μήνα. Φυσικά, θα υπάρξει και η επίσημη κυκλοφορία του iOS 18 στο κοινό.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button