Νέα

Διαθέσιμη η 7η beta του iOS 18: Είναι η τελευταία πριν το λανσάρισμα του iPhone 16;

Διαθέσιμη η 7η beta του iOS 18

Διαθέσιμη η 7η beta του iOS 18: Είναι η τελευταία πριν το λανσάρισμα του iPhone 16; Η Apple κυκλοφόρησε την έβδομη beta έκδοση του iOS 18 για προγραμματιστές (μαζί με την πέμπτη δημόσια beta), προκαλώντας εικασίες ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία έκδοση δοκιμής πριν από την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 16. Παραδοσιακά, η Apple κυκλοφορεί μια όγδοη beta την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αλλά μια πρόσφατη ανάρτηση στο X από τον Mark Gurman αμφισβητεί αυτή την καθιερωμένη πρακτική.

Διαθέσιμη η 7η beta του iOS 18: Είναι η τελευταία πριν το λανσάρισμα του iPhone 16;

Λίγο μετά την κυκλοφορία της 7ης beta του iOS 18, ο Gurman μοιράστηκε ένα μήνυμα στο X, υπονοώντας ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελική έκδοση πριν από την κυκλοφορία του iPhone 16, ή τουλάχιστον η τελευταία που εισάγει νέες λειτουργίες. Οι πηγές του Gurman είναι συνήθως αξιόπιστες, αλλά η ανάρτησή του δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη. Πιθανόν να σημαίνει ότι:

  • Η iOS 18 beta 7 είναι η τελευταία beta που θα κυκλοφορήσει μέχρι το ντεμπούτο του iPhone 16.
  • Δεν θα υπάρξουν νέες λειτουργίες στις επόμενες beta εκδόσεις μέχρι την παρουσίαση του iPhone.

Συνήθως, η Apple παρουσιάζει την έκδοση RC (release candidate) του λειτουργικού συστήματος την ίδια μέρα με το Σεπτεμβριανό event για το iPhone. Αυτή η έκδοση RC περιλαμβάνει συνήθως λειτουργίες που αφορούν τα νέα μοντέλα iPhone.

Φέτος, ωστόσο, η ημερομηνία του event δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Μια πιθανή ημερομηνία είναι η Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, αλλά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και μία εβδομάδα νωρίτερα, την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου. Αν το event γίνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό η 7η beta του iOS 18 να είναι η τελευταία που κυκλοφορεί. Συνήθως, υπάρχει μια διακοπή μιας ή δύο εβδομάδων μεταξύ της τελευταίας beta και του λανσαρίσματος του iPhone.

Από την άλλη πλευρά, αν το event προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου, ενδέχεται να δούμε μια ακόμη beta—την 8η—την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πηγές του Gurman, δεν θα πρέπει να περιμένουμε νέες λειτουργίες σε αυτή την έκδοση.

Εν τω μεταξύ, η Apple κυκλοφόρησε επίσης την 7η beta του watchOS 11, tvOS 18 και macOS Sequoia.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button