Δημιουργία φακέλου στο iPhone ή iPad

Δημιουργία φακέλου στο iPhone ή iPadΓια την καλύτερη διαχείριση μιας συσκευής, είτε είναι αυτή iPhone είτε είναι iPad, είναι η καλή οργάνωση των εφαρμογών. Σε πολλούς  από εμάς αρέσει να έχουμε όλες τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη. Μα όσο και μεγάλη να είναι η οθόνη της συσκευής μας, δεν έχει και πολύ χώρο για όλες τις συντόμευσης στην αρχική οθόνη. Για το λόγο αυτό σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε πώς να δημιουργείτε φακέλους στην αρχική οθόνη του iPhone  ή του iPad σας.    

Δημιουργία φακέλου στο iPhone ή iPad

Οι διαδικασίες είναι ίδιες για όλες τις συσκευές της Apple, και για συσκευές iPhone και iPad. Όταν κάντε εγκατάσταση μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι δημιουργείται αυτόματα και η συντόμευση στην αρχική οθόνη.

Αφού έχετε εγκαταστήσει τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια που θέλετε, τώρα ήρθε η στιγμή για να τα οργανώσετε σε φακέλους. Είστε έτοιμοι για να δημιουργήσετε φακέλος στο iPhone ή iPad; Πάμε λοιπόν, για δημιουργία φακέλου στο iPhone ή iPad. Σε όλες τις Apple συσκευές ακλουθείτε τα εξής βήματα: στην αρχική οθόνη πατήστε πιέζοντας ελαφρά το εικονίδιο της εφαρμογής ή του παιχνιδιού, όταν βλέπετε ότι όλα τα εικονίδιο αρχίζουν και κινούνται σέρνετε το εικονίδιο, της εφαρμογής ή του παιχνιδιού. Χωρίς να αφήνετε το εικονίδιο το σέρνετε προς το άλλο εικονίδιο της εφαρμογής ή του παιχνιδιού. Όταν το εικονίδιο που σέρνετε πάει πάνω σε άλλο εικονίδιο το αφήνετε. Αυτό ήταν, συγχαρητήρια μόλις δημιουργήσατε ένα φάκελο στο iPhone ή στο iPad σας. Ονομάζετε το φάκελο με το όνομα που θέλετε και προσθέστε ότι εφαρμογή ή παιχνίδι θέλετε. Και στο παρακάτω βίντεο εξηγείται καλύτερα η δημιουργία φακέλου στο iPhone ή iPad /Greek Nea

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.