Διωχνετε ο Kevin Packingham απο το Samsung

Διωχνετε ο Kevin Packingham απο το SamsungΟ Kevin Packingham, που μέχρι στιγμής ήταν ο Γενικός Διευθυντής των Προϊόντων της εταιρείας Samsung, σταμάτησε ναι είναι. Είναι να σιμώσουμε ότι ο Kevin Packingham μεταξύ άλλων έχει συνδεθεί με την εμπορική επιτυχία των συσκευών Smasung Galaxy S3 και Galaxy S4.    

Διωχνετε ο Kevin Packingham απο το Samsung

Είναι να τονιστεί ότι αυτός ήταν που έστρωσε τον δρόμο για τον νοτιοκορεάτικου κολοσσού στις ΗΠΑ για τις συνεργασίες. Για το λόγο αυτό πολλοί είναι οι αναλυτές που ξαφνιαστήκαν για τον τρόπο που απομακρύνθηκε μέσα σε μια νύχτα.


Η ξαφνική αποχώρηση του Kevin Packingham από την Samsung δημιουργεί ερωτηματικά για το πως και γιατί ένα τόσο σημαντικό στέλεχος φεύγει σε μια νύχτα από την εταιρεία. Ο Packingham ήταν ο άνθρωπος που έστησε όλη την δομή και συνεργασίες της Samsung με όλες τις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική. Εξαιτίας αυτή της δουλειά και εντατικού makreting, το Samsung Galaxy S3 αρχικά και στην συνέχεια το Samsung Galaxy S4 κατάφεραν να διακριθούν στην αγορά. Η συνέχεια είναι γνωστή με όλα τα νέα smartphones όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy Note 3. Και η εταιρεία Samsung επιβεβαίωσε την είδηση για την αποχώρηση του Kevin Packingham με μια τυπική δήλωση.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of