SmartPhoneTutorialΣυμβουλές

Διπλασιάστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας με την ρυθμίσει αυτή

Διπλασιάστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας με την ρυθμίσει αυτή

Διπλασιάστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας με την ρυθμίσει αυτή. Μερικά αγγίγματα και μια επιλογή είναι ό,τι χρειάζεται για να κάνει το τηλέφωνό σας Android ξανά σαν καινούργιο.

Διπλασιάστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας με την ρυθμίσει αυτή

Μέρος της δουλειάς μου είναι να δοκιμάζω και να εξετάζω smartphone — το 95% των οποίων είναι συσκευές Android.

Μια συμβουλή που δίνω πάντα σε μέλη της οικογένειας και φίλους όταν με ρωτούν: “Πώς μπορώ να κάνω το τηλέφωνό μου πιο γρήγορο;” είναι απλό, αλλά συνήθως κρυφό, και αυτό προσαρμόζει την ταχύτητα κινούμενων εικόνων.

Η μέθοδος για να γίνει αυτό είναι γρήγορη, απλή και εντελώς δωρεάν.

Και ως μπόνους, θα νιώσετε σαν την «ιδιοφυΐα πίσω από τον υπολογιστή» από κάθε ταινία δράσης.

Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα κινούμενης εικόνας

  1. Ενεργοποιήστε τις επιλογές προγραμματιστή

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ταχύτητας κίνησης, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τις Επιλογές Προγραμματιστή. Οι επιλογές προγραμματιστή περιέχουν μια λίστα με ρυθμίσεις απόδοσης και UI που είναι συνήθως κρυφές από προεπιλογή, καθώς προορίζονται για, drum roll, προγραμματιστές!

Για να το ενεργοποιήσετε, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις σας > βρείτε την επιλογή “Σχετικά με τη συσκευή” > πατήστε πάνω στην επιλογή “Πληροφορίες λογισμικού” > και στη συνέχεια πατήστε επανειλημμένα επάνω στον Αριθμό Έκδοσης σας επτά φορές. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνετε την διαδικασία αυτή, το τηλέφωνό σας θα εμφανίσει έναν μετρητή που σας λέει πόσες ακόμα φορές πρέπει να πατήσετε το κείμενο.

Εάν ολοκληρώσετε με επιτυχία, οι Επιλογές προγραμματιστή θα ενεργοποιηθούν τη στιγμή αυτή, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση επιστρέφοντας στην προεπιλεγμένη σελίδα ρυθμίσεων σας και πλοηγούμενοι στο τέλος της λίστας.

Πώς μπορώ να κάνω το τηλέφωνό μου πιο γρήγορο

2. Προσαρμόστε τις ταχύτητες κινούμενων εικόνων

Τώρα που έχετε σπάσει τον κώδικα για να μπείτε στις επιλογές προγραμματιστή, θα εμφανιστεί μια μακρά λίστα με ρυθμίσεις, εναλλαγές και διακόπτες. Μην τρομάζετε, είμαστε εδώ μόνο για ένα πράγμα, και αυτό είναι η ενότητα “Σχέδιο“. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα μέχρι να τη βρείτε.

Από εκεί, θα δείτε τρεις ρυθμίσεις κλίμακας κινούμενων εικόνων:

  • Κλίμακα παραθύρων κινούμενων εικόνων: Η ταχύτητα των εφαρμογών και των αναδυόμενων παραθύρων.
  • Κλίμακα κίνησης μετάβασης: Η ταχύτητα μετακίνησης μεταξύ των πλαισίων της αρχικής οθόνης και εντός των εφαρμογών.
  • Κλίμακα διάρκειας κινουμένων εικόνων: Η ταχύτητα των γενικών κινούμενων εικόνων διεπαφής χρήστη, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο εφαρμογών, το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου κ.λπ.

Πατήστε σε κάθε μία από αυτές και αλλάξτε την τιμή κλίμακας από 1x (προεπιλεγμένη) σε .5x. Όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο γρήγορα εκτελείται η κινούμενη εικόνα.

Εάν δεν θέλετε καθόλου κινούμενες εικόνες  στο τηλέφωνό σας, μπορείτε επίσης να ορίσετε την τιμή σε “off” (απενεργοποιημένο).

Στο σημείο αυτό, πηγαίνετε στην κύρια οθόνη, κάντε τις συνήθεις σας δραστηριότητες και δείτε αν παρατηρείτε κάποια αλλαγή στην ταχύτητα. Με τις νέες ρυθμίσεις κινούμενων εικόνων, οι μεταβάσεις και οι αλλαγές στο UI θα είναι πιο γρήγορες και θα διαπιστώσετε μια γενική αύξηση της απόκρισης.

Αν ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα, το τηλέφωνό σας θα είναι πιο γρήγορο και θα αποκρίνεται καλύτερα. Οι ρυθμίσεις κινούμενων εικόνων επηρεάζουν πράγματι την αίσθηση της ταχύτητας και την ανταπόκριση του τηλεφώνου σας.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button