Δωρεάν εφαρμογή για iPhone (εφαρμογή για φωτογραφίες για iPhone)

h kaliteri efarmogi gia fotoΔωρεάν εφαρμογή για iPhone (εφαρμογή για φωτογραφίες για iPhone). Όπως ξέρουμε τώρα το iPhone δεν είναι να το χρησιμοποιούμε μόνο για επικοινωνία. Αλλά παίζει ένα μεγάλο ρόλο και στην καθημερινή μας ζωή, κάνοντας αξέχαστες τις καλύτερες μας στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες. Αλλά κάποιοι από εσάς μπορεί να μην θέλετε οι άλλοι να βλέπουν τις φωτογραφίες σας χωρίς την άδειά  σας. Τι να κάνετε λοιπόν για να είναι ασφαλείς οι φωτογραφίες σας;  

Δωρεάν εφαρμογή για iPhone (εφαρμογή για φωτογραφίες για iPhone)

Σε αυτό το άρθρο στα Greek Nea θα σας προτείνουμε δυο καλές εφαρμογές για iPhone για να κρατάτε ασφαλείς τις φωτογραφίες σας.

dorean efarmogi gia iPhone 2Η πρώτη εφαρμογή είναι η Safety Photo+Video – Secure Private Vault. H Safety Photo+Video – Secure Private Vault κοστίζει 1,75 € άλλα σήμερα προσφέρετε δωρεάν. Η εφαρμογή αυτή είναι συμβατό με όλες τις συσκευές iPad και τα iPhone που τρέχουν iOS 7 ή νεότερη έκδοση.

app store

 

dorean efarmogi gia iPhone 1Η άλλη εφαρμογή είναι η Photo Guard: protect your private photos from prying eyes! Η Photo Guard: protect your private photos from prying eyes! κοστίζει 4,49€ αλλά και αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν σήμερα. Η εφαρμογή είναι για όλες τις συσκευές που τρέχουν iOS 6 ή νεότερη έκδοση.

app store

Αυτές ήταν η καλύτερες εφαρμογές για iPhone για να κρατάτε ασφαλείς τις φωτογραφίες σας. Μην ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε και πάλι την ιστοσελίδα μας γιατί θα σας φέρουμε και άλλες δωρεάν εφαρμογές για iPhone. /Greek Nea/

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.