Δωρεάν ιντερνέτ στο κινητό από την Q

Δωρεάν ιντερνέτ στο κινητό από την QΚαλά νέα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο από την Q. Η Q αποφάσισε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο να χαρίσει στους χρηστές της ολόκληρο 1 GB εντελώς δωρεάν χωρίς καμιά χρέωση. Όπως η Q, και τα Greek Nea, δεν θέλουν να σας φύγει αυτή η προσφορά για αυτό και σας ενημερώνουμε και εμείς για να έχετε δωρεάν ιντερνέτ στο κινητό σας.

Δωρεάν ιντερνέτ στο κινητό από την Q

Το email ή το sms που έχει στείλει η Q αναφέρει:

ΔΩΡΟ 1GB mobile internet για το Σαββατοκύριακο

Στείλε δωρεάν SMS “1” στο 12410 & απόλαυσε δωρεάν 1GB για όλο το Σαββατοκύριακο!

Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους Q συνδρομητές & ενεργοποιείται αυτόματα με δωρεάν αποστολή SMS “1” στο 12410. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση & κατανάλωση από 04.06.2016 (00.01 πμ) έως 05.06.2016 (23.59 μμ). Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο ίσο με 0,01€ και να έχει προηγηθεί ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 90 ημέρες. Το δωρεάν 1 GB καταναλώνεται πρώτο από οποιαδήποτε άλλα ΜΒ από ενεργοποιημένα πακέτα ή Bonus με κατανάλωση ανά 1ΚΒ.

Το καλό που έχει αυτό το πακέτο είναι, αυτό που αναφέρει και η Q, ότι το δωρεάν 1 GB καταναλώνεται πρώτο από οποιαδήποτε άλλα ΜΒ από ενεργοποιημένα πακέτα ή Bonus.

Τέλος, μην ξεχάστε να ενημερώστε τους φίλους σας για δωρεάν ιντερνέτ στο κινητό από την Q. Greek Nea

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of