Δωρεαν παιχνιδια χωρις ιντερνετ: Κατεβάστε δωρεάν το Παιχνίδι ΣταυρόΛΕΞΟ

Δωρεαν παιχνιδια χωρις ιντερνετ Κατεβάστε δωρεάν το Παιχνίδι ΣταυρόΛΕΞΟΔωρεαν παιχνιδια χωρις ιντερνετ: Κατεβάστε δωρεάν το Παιχνίδι ΣταυρόΛΕΞΟ. Το ΣταυρόΛΕΞΟ είναι μια δωρεάν android εφαρμογή που ως σκοπό έχει να διασκεδάσει το χρήστη, ενώ την ίδια στιγμή αυτός εξασκεί το μυαλό του.

Δωρεαν παιχνιδια χωρις ιντερνετ: Κατεβάστε δωρεάν το Παιχνίδι ΣταυρόΛΕΞΟ

Η εφαρμογή αποτελείται από τρεις κατηγορίες σταυρολέξων. Σε 30, 20 και 15 στοιχείων και συνολικά 120 μοναδικά σταυρόλεξα. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν γνωρίζει κάποια λέξη, τότε υπάρχει η δυνατότητα να δει το γράμμα. Ή ακόμα και ολόκληρη τη λέξη του ερωτήματος στο οποίο βρίσκεται. Με την ολοκλήρωση κάθε σταυρολέξου ξεκλειδώνεται το αμέσως επόμενο, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να επαναλάβει κάποιο από τα ήδη ολοκληρωμένα σταυρόλεξα μπορεί να το κάνει άφοβα.

Το ΣταυρόΛΕΞΟ δεν απαιτεί χρήση internet, αλλά σε περίπτωση που αυτό είναι ενεργοποιημένο τότε
εμφανίζονται διαφημίσεις, οι οποίες ωστόσο δεν εμποδίζουν καθόλου την ομαλή χρήση της εφαρμογής.

Αν σας αρέσει το δωρεάν παιχνίδι χωρίς ίντερνετ, το ΣταυρόΛΕΞΟ, μπορείτε να το βαθμολογήσετε έτσι ώστε να πάρουν μια ιδέα και οι άλλοι χρήστες. ανήκει στην κατηγορία παιχνίδια χωρίς ίντερνετ. /Greek Nea

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of