Επισημο: τα iPhone 5C και iPhone 5S απο σημερα στα καταστηματα Vodafone, Cosmoste και Wind

Επισημο: τα iPhone 5C και iPhone 5S απο σημερα στα καταστηματα Vodafone, Cosmoste και WindΌπως έχει ανακοινωθεί οι νέες συσκευές της Apple τα iPhone, το iPhone 5C  και το iPhone 5S, θα είναι διαθέσιμοι για την ελληνική αγορά από τις 25 Οκτωβρίου 2013. Η πρώτη εταιρεία που έχει ανακοινώσει ότι θα τα έχει στα κατάστημά της θα είναι η Wind. Μα φαίνεται ότι και οι άλλες εταιρείες, Cosmote και Vodafone, δεν μένουν πίσω. Και οι δυο εταιρείες είναι έτοιμες για την κυκλοφορία των iPhone 5C και iPhone 5C στην Ελλάδα από σήμερα, 25 Οκτωβρίου 2013. Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη προγραμματίσει εκδηλώσεις, ειδικά για την παρουσίαση των iPhone 5C και iPhone 5S στα κατάστημά τους.

Επισημο: τα iPhone 5C και iPhone 5S απο σημερα στα καταστηματα Vodafone, Cosmoste και Wind

Wind, Cosmote και Vodafone φέρνουν τα iPhone 5C και iPhone 5S  στην Ελλάδα.
iPhone 5S και το 5C στην CosmoteΗ Cosmote διοργάνωσε έχτες στις 11:30 το βράδυ ειδική εκδήλωση στο The Mall Athens. Σύμφωνα με την εταιρεία, “σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από τα Village Cinemas στον 3ο όροφο, με ζωντανή μουσική από DJ, αλλά και προωθήτριες, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις κορυφαίες συσκευές της Apple , τα iPhone 5C και τα iPhone 5S, ενώ υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα”.

iPhone 5S και το 5C στην VodafoneΑντίστοιχα η Vodafone έχει προγραμματίσει το δικό της event για σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στο The Mall Athens (ξανά) για την παρουσίαση των νέων iPhone 5C και iPhone 5S,  αλλά φαίνεται ότι αυτό αφορά μόνο τους συνεργάτες της εταιρείας και όχι το ευρύ κοινό.

 

 

Οι τιμές για τα iPhone θα είναι: iPhone 5C από 639 ευρώ ενώ iPhone 5S από 739 ευρώ.

Η κυκλοφορία των iPhone 5C και iPhone 5S στην Ελλάδα έρχεται στο δεύτερο κύμα προώθησης και πωλήσεων των νέων smartphones από την Apple. Η τιμή του iPhone 5S 16GB στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 739 ευρώ ενώ η τιμή του iPhone 5C 16GB ξεκινάει από τα 639 ευρώ.

Εχθές η Apple κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του iOS 7.0.3 για αναβάθμιση όλων των iPhone και iPad. Όσοι αγοράσουν τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνουν update στην νέα έκδοση του iOS 7.0.3.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν το iPhone 5S και iPhone 5C λειτουργήσει με 4G LTE στο δίκτυο της Vodafone ή όχι. Για τους πελάτες Cosmote το δίκτυο 4G LTE είναι πιστοποιημένο από την Apple εδώ και ένα χρόνο, από την κυκλοφορία του iPhone 5 στην χώρα μας. iPhone 5S και iPhone 5C υποστηρίζουν 4G LTE και θα λειτουργήσουν απροβλημάτιστα στην ταχύτητα αυτή στο δίκτυο 4G LTE Cosmote.

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.