Ερχεται το νεο iOS8, τι νεο υπαρχει στο iSO8

ios8Με την προετοιμασία για το  iPhone 6 η Apple φαίνεται ότι προετοιμάζει να λανσάρει και το καινούριο λειτουργικό σύστημα, το iSO 8 και iPhone και iPad. Μα τι νέο θα έχει η νέα έκδοση το iSO8; Η πρώτες φήμες λένε ότι ή έκδοση του iSO8 θα είναι πολύ ανανεωμένη. Αυτό που θα αλλάξει θα είναι σχετικά με το HealthKit που έρχονται στο νέο κινητό λογισμικό, το  iOS8. Με την νέα έκδοση περιλαμβάνεται συνεργάζεται με την Κλινική Mayo.

 

Η Apple στην νέα  έκδοση  συνεργάζεται με την Κλινική Mayo για να βεβαιωθεί ότι, ο βάρος σας, η πρόσληψη θερμίδων σας και άλλες μετρήσεις για την υγεία βρίσκονται σε φυσιολογικά όρια. Η Apple, επίσης, καθιστώντας ευκολότερο για τις διάφορες συσκευές να συνεργαστούν. Μπορείτε να μοιραστείτε τα τραγούδια, τις ταινίες και τα βιβλία που αγοράζετε με όλη την οικογένεια σας. Τα Mac και κινητά gadgets θα μοιραστούν περισσότερα χαρακτηριστικά, και μπορείτε να μοιραστείτε και να συγχρονίσετε τα αρχεία μεταξύ των δύο πιο εύκολα.

 

Η εταιρεία έκανε προεπισκόπηση των νέων χαρακτηριστικών του iSO8 στο 25ο ετήσιο συνέδριο της για την ανάπτυξη λογισμικού στο Σαν Φρανσίσκο. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία σχετικά με το τι έχει ανακοινωθεί και τι έρχεται στο νέο iSO8:

Αλλαγές για τα iPhones , iPads
Όπως και το νέο Mac OS , το σύστημα iOS 8 θα έχουν ένα γενικό εργαλείο αναζήτησης για να καλύψει και τα δύο αρχεία στη συσκευή και το περιεχόμενο στο διαδίκτυο σας . Θα έχει επίσης την υπηρεσία iCloud κίνησης . Μια » γρήγορη τύπου » χαρακτηριστικό υπόσχεται πρόβλεψης προτάσεις πληκτρολόγηση . Για παράδειγμα , εάν αρχίσετε να πληκτρολογείτε , » Θέλετε να πάμε, » το τηλέφωνο θα προτείνει «δείπνο» ή » ταινία» ως την επόμενη λέξη . Επί του παρόντος , οι προτάσεις περιορίζονται σε ορθογραφικές διορθώσεις  (δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα είναι δυνατή και για τα Ελληνικά).

Ένα «μην ενοχλείτε » χαρακτηριστικό θα είναι πιο εύκολο να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις για μια συνομιλία με μόνο ένα ισχυρό κτύπημα , ενώ ένα «ελαφρό κτύπημα» το χαρακτηριστικό αρχείο θα στέλνει ηχητικά μηνύματα σε έναν παραλήπτη , ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε .

IOS 8 θα έχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο για την υγεία – διαχείρισης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τα ζωτικά σημεία τους , τη διατροφή και τις συνήθειες ύπνου . Τον κύριο ανταγωνιστή της Apple. Αυτά ήταν το προεπισκόπηση των νέων χαρακτηριστικών του iSO8. Στο μέλλον θα σας  φέρουμε και νέες πληροφορείς σχετικά με το iSO8. /Gree-nea.com

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of