Ετοιμαστειτε ηρθανε οι φαμπλετες (phablets)

iPhone vs Phablet
iPhone vs Phablet

Η τεχνολογία με όσα φαίνεται έχει γίνει σχιζοφρενή. Μα για τι; Όλο μια και περισσότερη δημοσιεύετε η νέα λέξη, η   φαμπλέτα. Και όσο έρχεται θα την ακούσουμε όλο μια και περισσότερη. Και όχι μόνο, θα καταστεί και απαραίτητη  για μια πενταετία.

Τι είναι η φαμπλέτα;

(Phablet: – neither a phone nor a tablet.) Φαμπλέτα ούτε τηλέφωνο ούτε ταμπλέτα.

Οι φαμπλέτες είναι κινητά που γεννήθηκαν από κινητά smartphone και από ταμπλέτες.

Phone + tablet = phablet. Δηλαδή είναι συσκευές που είναι πολύ μεγάλες να ονομάζονται κινητά και αρκετά μικρές να λέγονται ταμπλέτες. Οι διαστάσεις είναι μεταξύ 135 mm  –  180 mm  διαγώνια. Σύμφωνα με τη New York Times «οι φαμπλέτες μπορεί να γίνουν η κυρίαρχη συσκευή του μέλλοντος, το πιο δημοφιλές τηλέφωνο στην αγορά και πιθανόν ο μοναδικός υπολογιστής που οι περισσότεροι θα χρειαστούν.»

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

4 Comments on "Ετοιμαστειτε ηρθανε οι φαμπλετες (phablets)"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Hono Lulu
Editor

Σχιζοφρενικοί ή μη τα πάντα οφείλονται σαυτούς. Αυτοί που πάντα τολμούν να ονειρεύνται, και να πιστεύουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο θεωρούνται τρελοί. Κάποτε κάποιος ήθελε να πετάξει με ένα «έπιπλο» σίγουρα σχιζοφρενικός θα ήτανε!!! 😛

Luka
Admin

Ναι σωστά, αν δεν θα είχαμε και αυτούς τρελούς τι θα κάναμε;;;!

Hono Lulu
Editor

Πιθανόν η καλύτερη λύση…

Luka
Guest

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι, πάντως τα γεγονότα έχουν δείξει πως οι «σχιζοφρενικοί», όπως έχει αναφέρει και ο φίλος μας, σπάνια να κάνουν λάθη.