Η Microsoft μετονομάζει το Hotmail σε… Outlook

image_galleryΜετά από πολλά χρόνια (όσα σχεδόν υπάρχει και το Internet…), η Microsoft αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” το όνομα Hotmail και να μετονομάσει τη δωρεάν e-mail υπηρεσία της σε Outlook, ενσωματώνοντάς την ουσιαστικά στη δημοφιλή e-mail πλατφόρμα της… 

Η Microsoft μετονομάζει το Hotmail σε… Outlook

Ο γενικός διευθυντής του Windows Live, Brian Hall δήλωσε ότι ο λόγος μετονομασίας του Hotmail, που αριθμεί περίπου 325 εκατ. ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση, ήταν η κακή φήμη της υπηρεσίας αφού αρκετοί άνθρωποι δεν αισθάνονταν άνετα να συνδέουν το όνομά τους με αυτήν. Από την άλλη, το Outlook έχει σαφώς καλύτερη εικόνα στα μάτια των χρηστών και έτσι η μετονομασία ήταν θέμα χρόνου…

 

Το νέο Hotmail, δηλαδή το… Outlook, θα διατηρήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχε, αλλά η υπηρεσία θα έχει πλέον ένα εντελώς νέο, φρέσκο, καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό που, σύμφωνα με τη Microsoft, θα το καταστήσει ως την πιο “καθαρή” e-mail υπηρεσία που υπάρχει σήμερα.
Οι υπάρχοντες χρήστες Hotmail μπορούν να επιλέξουν να κρατήσουν την ίδια διεύθυνση στον e-mail λογαριασμό τους (@hotmail.com) ή να την αλλάξουν σε  @outlook.com, αλλά όλοι θα “μεταφερθούν” πλέον στο νέο μοντέρνο περιβάλλον.
Η αναβάθμιση στο Outlook γίνεται άμεσα: απλά μπαίνετε στον Hotmail λογαριασμό σας, πάτε στα Options και επιλέγετε “αναβάθμιση στο Outlook.com”. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις του mail και να δημιουργήσετε μια @outlook.com διεύθυνση επιλέγοντας “Create a Outlook alias”.
Επίσης, να σημειώσουμε ότι η Microsoft θα ενσωματώνει το Skype στο νέο Outlook και ένα πλήκτρο video chat θα επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν κλήσεις μέσω Skype στις επαφές τους, ακόμα και αν δεν το έχουν εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους.
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of