Κερδίστε το Samsung Galaxy J5

Κερδίστε το Samsung Galaxy J5Σας αρέσει μια συσκευή Samsung Galaxy αλλά δεν έχετε αρκετά χρήματα να την αποκτήστε; Να το λοιπόν, εδώ η ευχέρεια να αποκτήστε ένα Smasung Galaxy J5 της αξίας 175.91 € και αυτό: εντελώς δωρεάν από την insomnia. 

Κερδίστε το Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5  με οθόνη 5 ιντσών και HD ανάλυση, το μοντέλο J5 της Samsung έχει πάχος 7.9 χιλιοστών ενώ στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android.  Θα έχετε την  δυνατότητα κατεβάσματος χιλιάδων εφαρμογών και παιχνιδιών. Εσωτερικά διαθέτει τετραπύρηνπο επεξεργαστή, 1.5GB μνήμη, 8GB αποθηκευτικό χώρο. Αλλά θα μπορεί να επεκταθεί με microSD κάρτα. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 13MP με διάφραγμα f/1.9 και με τη δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος να προορίζεται για selfies ανάλυσης 5MP.

Τα όρια για την συμμετοχή;

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με 4 διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα του καταστήματος KaizerShop στο Facebook. Επίσης με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 9/5/2016, αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται:  εγγραφή στη σελίδα μας στο YouTube και στο Twitter με την οποία κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15/6/2016 και ώρα 10:01 έως και 22/6/2016 και ώρα 11:59. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση. Το όνομα θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook στις 23/6 . Για περισσότερα insomnia

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/kerdiste-samsung-galaxy-j5.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram