Οι νικητές του δωρεάν διαγωνισμού για το Norton Internet Security

Οι νικητές του δωρεάν διαγωνισμού για το Norton Internet SecurityΟι νικητές του δωρεάν διαγωνισμού για το Norton Internet Security. Έφτασε και η αναμενόμενη ήμερα για να ρίξουμε την κλήρωση για 4 άδειες για το Norton Internet Security. Δυστυχώς ανακαλύψαμε ότι κανείς από τους νικητές δεν έχει δημοσιεύσει το άρθρο στο Facebook, που είναι ένα όριο. Τώρα τι γίνετε;

Οι νικητές του δωρεάν διαγωνισμού για το Norton Internet Security

Η ομάδα των Τεχνολογικά Νέα αποφασίσαμε να μην ακυρωθεί η κλήρωση. Απλά οι νικητές να ακολουθούν τα βήματα της συμμετοχής για να τους στείλουμε τους άδειες για το Norton Internet Security.

Οι κίκητές είναι:

 1. vladimiros papadopoulos
 2. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 3. Alexandros Topalis
 4. g_tsakiri

Ο vladimiros papadopoulos έχει κάνει Like στο Facebook, έχει εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο, αλλά δεν έχει κάνει δημοσίευση το άρθρο στο Facebook.

Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έχει εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο, αλλά δεν έχει κάνει δημοσίευση το άρθρο και δεν έχει κάνει Like στο Facebook.

Ο Alexandros Topalis έχει κάνει Like στο Facebook, αλλά δεν έχει εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο και δεν έχει κάνει δημοσίευση το άρθρο στο Facebook.

Η g_tsakiri έχει κάνει Like στο Facebook, έχει εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο αλλά δεν έχει κάνει δημοσιεύσει το άρθρο στο Facebook.

Σαν ομάδα του Greek Nea αποφασίσαμε να μην ακυρώσουμε την κλήρωση, αλλά οι νικητές θα πρέπει να ακολουθούν όλα τα βήματα. Παρακαλούμε όλους τους νικητές να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες:

 1. Να κάνετε εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο
 2. Να κάνετε “Like” (Μου αρέσει) την ιστοσελίδα μας στο Facebook
 3. Να κάνετε “Share” (δημοσίευση) αυτό το άρθρο στο Facebook.

  Έχετε προθεσμία μεχρί την Δευτέρα (29-10-17), αντίθετα για όσους δεν έχουν ακολουθήσει τα βλήματα θα αποκλειστούν από την κλήρωση.

  Με εκτίμηση ομάδα των Greek Nea

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar