Το πιο φθηνό σμάρτφον Samsung Galaxy

Το πιο φθηνό σμάρτφον Samsung GalaxyΓια όλους εσάς που θέλετε να αλλάξετε το σμάρτφον σας και να πάρετε ένα φθηνό καινούριο Samsung, εδώ σας συνιστούμε  το πιο οικονομικό Samsung Galaxy. Το Samsung Galaxy J1 mini dual SIM. Βέβαια το πιο φθηνό σμάρτφον Samsung Galaxy σμάρτφον είναι το Samsung Galaxy Pocket Neo S5310, μα αν βλέπετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy J1 mini dual SIM θα το καταλάβετε.

Το πιο φθηνό σμάρτφον Samsung Galaxy

Λοιπόν που είναι η διάφορα από το φθηνό Samsung Galaxy J1 mini και το πιο φθηνό Samsung Galaxy Pocket Neo S5310; Πρώτον: το έτος κυκλοφορίας. Το Samsung Galaxy Pocket Neo S5310  έχει κυκλοφορήσει του 2013 ενώ το Samsung Galaxy J1 mini το 2016. Η οθόνη του Galaxy Pocket Neo είναι μόνο 3 ίντσες με ανάλυση  320 x 240 pixels ενώ του Galaxy J1 mini είναι 4 ίντσες και ανάλυση 800 x 480 pixels. Η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης: του Samsung Galaxy Pocket Neo είναι 4 GB ενώ του Galaxy J1 mini 8 GB. Κάρτες SIM: το Galaxy Pocket Neo είναι single ενώ το Galaxy J1 mini είναι dual. Μνήμη RAM: το Galaxy Pocket Neo  είναι 512 MB ενώ του Galaxy J1 mini είναι 768 MB.

Και η διαφορά στη τιμή; Εδώ είμαστε, η τιμή του Galaxy Pocket Neo αρχίζει από 78 € ενώ του Galaxy J1 mini 87 €. Τέλος, το Samsung Galaxy J1 mini dual είναι το πιο φθηνό σμάρτφον Samsung Galaxy. /Greek Nea

 

Tablet PCs

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of